Solumineraali® BMI ulkoisesti 1

 
solumineraali-bmi-alppisuola.jpg

Solumineraali® BMI Emäksinen Alppisuola™ auttaa pitämään huolta kehosi optimaalisesta happo-emästasapainosta poistaen myös kuonaa ja nestettä sekä tehostaen rasvanpolttoa ja siloittaen selluliittia BMI-Solumineraalien®, vuorisuolan ja soodan avulla!

Solumineraali® BMI Emäksinen Alppisuola™

• Ihon kuorintaan ei kemian mikrohelmiä, vaan puhdasta, louhittua vuorisuolaa, joka on ollut ympäristösaasteilta suojassa syvällä kiven sisässä n. 200 miljoonaa vuotta! Vuorisuolalla teet luonnollisen ihon kuorinnan.

• Selluliittialueiden hoitoon kostuta iho ja hiero Emäksistä Alppisuolaa™ kevyin pyörivin liikkein. Se poistaa kuollutta ihosolukkoa, vilkastuttaa verenkiertoa, aktivoi ihon aineenvaihduntaa ja avaa tukkoisuutta sidekudoksissa, mikä puolestaan vauhdittaa nesteen poistumista ja selluliitin siloitusta.

Emäksinen Alppisuola™ sopii päivittäiseen ihon puhdistukseen koko keholle. Se puhdistaa tehokkaasti ihohuokosia, poistaa iholta kuonaa ja rasvaa. Kokeile tätä luonnollista vaihtoehtoa myös rasvaisen ongelmaihon ja aknen hoitoon. Sulata jauhetta tilkkaan lämmintä vettä, kastele vanulappu tai hiero suoraan kasvoille. Huuhtele sen jälkeen iho kevyesti lämpimällä vedellä ja kuivaa pyyhkeellä taputtelemalla. Vältä varoen silmänympäryksiä ja rikkimennyttä ihoa.

• Emäksinen jalkakylpy imee kehosta jalkapohjien vyöhykepisteiden kautta happamuutta, kuonaa ja ylimääräistä nestettä. Kylvyn jälkeen kuivaa ihosi pyyhkeellä vain taputtelemalla. Iholle jäävä kevyt emäksisyys hoitaa ja suojaa ihoasi. Saunassa tehtynä jalkakylpy tehostaa kehon puhdistumista. Se on myös tehokas vaihtoehto maitohapon poistoon lihaksista urheilun jälkeen. Jalkakylvystä voit saada tukea jalkahien ja sienitartunnan hoitoon. Jalkakylpyyn tarvitset 1rkl-mitan Emäksistä Alppisuolaa™. Kylpyveden tulee olla n. 38° ja sen tulee peittää nilkat. Emäksisen kylpyveden pH-arvoksi tulee hieman yli 8.0. Kylpyajan suositus on n. 30min. Polvet on hyvä pitää lämpiminä kylvyn ajan esim. pyyhkeen tai peiton alla. Taputtele jalat kuiviksi ja pidä lämpiminä kylvyn jälkeen.
Emäksisen käsikylvyn suositukset ovat samat kuin jalkakylvyn. Kylpyveden tulee peittää ranteet.

• Haude tai kääre kostutettuna Emäksisessä Alppisuola™ vedessä on hyvä nilkoille, polville, olkapäille etc. ja myös selluliittialueiden hoitoon. Se on myös tehokas maitohapon poistoon paikallisesti lihaksista urheilun jälkeen. Emäksisessä Alppisuola™ vedessä kastellun lakanan voit kääriä ympärillesi saunaan mennessäsi. Huuhtele lopuksi lämpimällä vedellä ja kuivaa pyyhkeellä kevyesti taputtelemalla.

Nämä uutuudet ovat Suomessa saatavilla Solumineraali® -koulutukseni saaneilta, aktiivisesti Solumineraalien® ja tämän hoitomuodon kanssa työskenteleviltä terapeuteilta ja yksittäisistä, valikoiduista terveystuotekaupoista sekä suoraan Solumineraalit® nettikaupastani.

Love Your Body!