Solumineraali® BMI sisäisesti

 
solumineraali-bmi-jauhemix-painonhallinta.jpg

Solumineraali® BMI JauheMix on kehitetty kehosi päivittäiseen, sisäiseen puhdistukseen & kevennykseen sekä kehosi emäksisyyden lisäämiseen!

Solumineraali® BMI JauheMix

BodyMassIndex -kehonhoitotuotteet sisältävät Original Dr. Schüssler -metodin mukaisesti käsin hierrettyjä BMI-Solumineraaleja®, jotka yhdessä vaikuttavat tehokkaasti kehon happo-emästasapainon säätelyyn, painonhallintaan, kuonan- ja nesteenpoistoon sekä rasvanpolttoon & selluliittiin.

Hoito on kokonaisvaltaista ja puhdistuminen lähtee ensisijaisesti kehon sisältä, solutasolta. BMI JauheMix sisältää valmiiksi oikeassa suhteessa viittä eri Solumineraalia®, joita tarvitset päivittäiseen kehonhoitoosi. Itsehoito on helppoa ja vaivatonta. Tarvitset vain aamuin illoin sekoittaa vajaa 1tl-mitta jauhetta vähintään 1dl kuumaa tai kylmää vettä. Nauti vesi pienin kulauksin, niitä ensin n. 1/2min suussa pitäen. 1tl jauhetta sisältää juuri saman verran Solumineraaleja® kuin päivän suositusannos tabletteina. 160g purkki riittää kuukauden ajalle päivittäiseen käyttöön.

Happamassa kehossa muodostuu happokristalleja kudoksiin ja hyvinkin yleisesti esim. virtsahappokristallikeräytymiä sormien ja varpaiden niveliin. Happokristallit heikentävät kehon aineenvaihduntaa ja mineraalitasapainoa. Happamassa kehossa syntyvät tulehdukset helpommin ja sinne pesiytyvät & siellä viihtyvät myös bakteerit, virukset etc.

Solumineraaleilla® voit itse vaikuttaa positiivisesti kehosi happo-emästasapainon säätelyyn, organismia rasittavien kuonan, nesteen ja rasvan saamiseksi pois kehosta ja myös mineraalitasapainon korjaamiseen solutasolla.

Love Your Body!