Solumineraali® BodyMassIndex

 
solumineraali-bmi-group-standing-02.jpg

Aurinko paistaa, valo lisääntyy - ja paljastaa! Nyt on hyvä hetki ryhtyä kehon suursiivoukseen pitkän & pimeän talven jälkeen kevään Solumineraali® uutuuksilla, BMI kehonhoitotuotteilla!

Tämän blogin jälkeen ovat kaikki Solumineraali® Innovations BB, BMI, SUN, DTX saaneet uuden nimen ja uuden ulkonäön. Koostumus ja laadukkaat ainesosat ovat muuttumattomat, tutut & turvalliset. Löydät kaupastamme nakuFinland™ organic skin care alta.

Solumineraali® BMI -tuotteet

on kehitetty kehon happamuuden säätelyyn, painonhallintaan, kuonan ja nesteenpoistoon, rasvanpolttoon sekä selluliitin siloitukseen. Kehonhoito on nyt helppoa & huoletonta! Viiden yksittäisen tablettipurkin sijaan sinulla on vain yksi jauhesekoitus, jossa ovat jo valmiina päivittäin tarvitsemasi Solumineraalit®. Viiden yksittäisen voiteen sijaan sinulla on vain yksi bodylotion. Lisäksi kehonhoitoa tehostamaan on nyt uusi Emäksinen Alppisuola™.

Muistathan juoda runsaasti raikasta vettä! Solumineraalit® aktivoivat kehossa kuonan liikkeelle, ja sillä tulee olla luonnollinen tie ulos kehosta hien ja virtsan mukana.

Liikunta tukee ja tehostaa osaltaan kuonan ja nesteen poistumista, happamuuden vähenemistä, kehon puhdistumista ja rasvanpolttoa & selluliitin "sulamista".

Kuivaharjaus vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa kuonan- ja nesteenpoistoa sidekudoksesta ja rasvasoluista selluliittialueilta.

Terveellä ravinnolla, rentoutumisella ja unella on myös oma tärkeä osuutensa.

Muistathan, että kaikessa liika voi olla liikaa - aktiiviurheilu voi lisätä kehon happamuutta ja lihaksiin voi kertyä maitohappoa. Myös pitkäaikainen stressi lisää kehon happamuutta.

Uusilla Solumineraali® BMI -kehonhoitotuotteilla voit suojata kehoasi ja auttaa sitä pysymään toivotussa tasapainossa tässä & nyt sekä puhdistamaan jo syntynyttä happamuutta ja lisäämään kehon emäksisyyttä. Löydät BodyMassIndex -tuotesarjan Solumineraalikaupastamme.

Love Your Body!