Vaihtoehtoja vastustuskyvyllesi

 

Sähkömagneettiset kentät vaikuttavat kaikkeen elolliseen, myös meihin ihmisiin, aina solutasolle asti. Maapallollamme on viime vuosina tapahtunut dramaattinen muutos sen globaalissa sähköistämisessä 5G:llä.


Taivaalla kiertää nyt jo 20 000 säteilyä lähettävää satelliittia – ja lisää on tulossa. Lähettimiä on ympärillämme joka puolella; torneissa, rakennuksissa, kodeissa, taskuissa ja ranteissa. Ne eivät ole yhteensopivia terveyden kanssa. Ne ovat veden rakennetta hajoittavia laitteita. Me olemme sähköisiä olentoja ja kemia on vain noiden sähköisten impulssien jälkituote. Me olemme myös suurimmaksi osaksi vettä! Vastasyntyneessä on vettä 80% ja aikuisessa 60-70%. Vettä on esim. silmissä 99%, aivoissa 90%, keuhkoissa ja maksassa 85%, munuaisissa ja nivelissä 83%, sydämessä ja lihaksissa 75%, ihossa 70% jne.

Sähkösaasteen vastaanottavuus ja siitä syntyvät haittavaikutukset riippuvat siitä, kuinka paljon elimistössäsi on metallia samoin kuin solujesi sisältämän veden laatu. Jos ihmisiin injektoidaan alumiinia heistä tulee vastaanottimia lisääntyville sähkömagneettisille kentille. Kaikki rokotukset sisältävät alumiinia. – Maailman ensimmäinen täysin 5G:llä katettu kaupunki on lähes kaikkien tuntema Wuhan Kiinassa.


Itävallassa keksittiin ja patentoitiin jo yli 40 vuotta sitten laite sähkösaasteen harmonisointiin ja eliminointiin. Se toimii mukana kannettavana mallina henkilökohtaisena suojana kodin ulkopuolella tai pysyvästi valitulla paikallaan kotona tai työpaikalla.
Se suojaa sähkösaasteelta ja vähentää siitä syntyvää oksidatiivista stressiä solutasolla. Oksidatiivisen stressin vähentyessä soluissa nousee sen myötä myös ihmisen vastustuskyky esim. kaikkia infektioita kohtaan. Tuoreimmilla tutkimuksilla on todistettu sen suojaavan myös 5G:n negatiivisilta vaikutuksilta. Löydät Hamoni® -laitteet nettikaupastamme https://nettikauppa.solumineraalit.fi/elektrosmog


Vitalisoitu vesi on puhdistettua, ionisoitua, emäksistä, oikeakierteistä kuten lähdevesi, pienimolekyylistä, joka imeytyy helpommin solukalvon läpi solun sisään vanhan ja happaman solunesteen tilalle. Se on myös heksagonaalista ja täydellisen harmonista, kuten japanilaisen professori Emoton mikroskooppisesti kuvaamat vesikristallit. Pieni mini-ionisaattori hanaveden puhdistukseen kulkee vaivatta mukanasi. Löydät suodatinlaitteen nettikaupastamme https://nettikauppa.solumineraalit.fi/vitalisoitu-vesi

Dr. Mu Shik Jhon, korealainen tiedemies, teki 40 vuotta tutkimustyötä (1963-2003) veden rakenteesta, sen molekyylien järjestäytymisestä ja veden terveysvaikutteista.

Masaru Emoto, japanilainen vaihtoehtolääkäri, on 1980-luvulla vesikristalleja kuvaamalla todistanut sen, että vesi reagoi ajatuksiin, tunteisiin, sanoihin, kuviin, musiikkiin sekä sähkö- ja ympäristösaasteisiin etc. Oletko nähnyt hänen mikroskooppisia kuviaan harmonisen täydellisistä heksagonaalisista vesikristalleista?


Solumineraaleilla® voit säädellä kehon optimaalista mineraalitasapainoa solun sisäisissä ja ulkoisissa nesteissä. Terveydentilassa syntyvissä häiriötiloissa on aina ensin kyse solun aineenvaihduntahäiriöstä, toimintahäiriöstä, jossa yleisemmin solun ulkopuolella on jotain mineraalia tarpeeksi tai liikaa ja solun sisällä ovat samaisen mineraalin varastot puutteelliset tai tyhjät. Solumineraalit® pääsevät solukalvon läpi solun sisään ja tuovat ensiavun. Ne toimivat myös sanansaattajina ja oven avaajina vastaaville fyysisemmille mineraaleille, jotka muuten molekyylirakenteensa vuoksi eivät voisi päästä solukalvon läpi.

Solumineraaleilla® voit luonnollisesti vahvistaa vastustuskykyäsi. Ne eivät nitistä infektion aiheuttajia kuten kemian antibiootti tai penisilliini, vaan ne vahvistavat organismiasi taistelemaan ulkopuolelta tunkeutuvia “kiusanhenkiä” vastaan. Solumineraaleilla® voit myös vahvistaa kehosi heikkoja kohtia ja vahvistaa sisäelimiesi toimintakykyä ja kehosi & solujesi synnynnäistä vastustuskykyä. Löydät Solumineraalit® nettikaupastamme https://nettikauppa.solumineraalit.fi/ ja koulutukseni saaneilta terapeuteilta ja terveystuotemyymälöistä.


Biokemian & Lkt Prof. Martin L. Pall sanoo: “On olemassa viisi tunnettua sähkömagneettisille kentille (EMF, electromagnetic fields) altistumisen seurausta, jotka voivat lisätä tartuntariskiä:
• auttaa virushiukkasten liikkumista, jotta voivat tartuttaa uusia soluja ja uusia ihmisiä
• liikaa kalsiumia solujen välisissä nesteissä
• lisääntynyt oksidatiivinen stressi solutasolla
• NF-kappa-B -taso normaalia korkeampi
• tulehdus ja solukuolema”


Lue myös:
Solumineraalit® ja kehon vastustuskyky
Solumineraaleista® tukea talveen

Aidot & Alkuperäiset käsin hierretyt Solumineraalit® saat nettikaupastamme täältä!


Tervettä & värikästä syksyä! 🍁


 
annukka aarnio