Siitepölyallergia & Solumineraalit®

 
solumineraalit-heinanuha.jpg

Silmiä kutittaa, nenä vuotaa, aivastuttaa, kurkkua kaivertaa ja olo on väsynyt. Ei hätää, voit helpottaa allergiaoireitasi Solumineraalein® täysin luonnollisesti - tutuilla & turvallisilla kehosi rakennusaineilla!

Joillakin "kiusa" alkaa jo helmikuussa, kun hasselpähkinän siitepöly kulkeutuu Keski-Euroopasta Suomeen. Kaupungissa kiusaa katupöly talven jäljiltä ja aiheuttaa myös allergiaoireita. Huhtikuussa kukkivat leppä ja pähkinäpensas ja seuraavaksi koivu. Kesä on "heinänuhan" aikaa ja eri kuukausina löytyy ärsyttävä syntipukki aina pitkälle syksyyn saakka.


Mitkä Solumineraalit® ovat tässä avuksi?

Solumineraali® nro 2 kalsiumfosfaatti on olennaisen tärkeä kaikkien allergioiden hoidossa. Se vahvistaa solukalvoa ja vaikuttaa sen läpäisykykyyn, jolloin histamiinin eritys solusta vähenee ja samalla myös allergiaoireet vähenevät.

Solumineraali® nro 8 natriumkloridi säätelee solun sisäistä & ulkoista nestetasapainoa ja tuo apua kuivien, kutiavien ja punoittavien silmien, vettä vuotavien silmien sekä myös vesinuhan hoidossa.

 

Kuinka hoidan itseäni?

Jos oireilet lepän, pähkinän tai koivun siitepölystä, suosittelen, että aloitat nyt mahdollisimman pian luonnollisen hoidon Solumineraaleilla®, joilla vahvistat organismia solutasolta alkaen. Saat valmisteet lähimmältä koulutukseni saaneelta terapeutilta tai lähimmästä terveystuotekaupasta sekä nettikaupastani. Jos tiedät reagoivasi esim. kesällä heinien kukintaan, suosittelen, että aloitat myös hyvissä ajoin ennalta itsehoitosi Solumineraali® nroilla 2 ja 8. Aikuiselle normaali päiväsuositus on 5 tablettia molempia numeroita yksitellen imeskellen pitkin päivää. Lapsille yli 6-vuotiaille puolet ja alle 6-vuotiaille neljännes aikuisten annostuksesta ja vauvoille alle 1-vuotiaille 1 tabletti päivässä kutakin numeroa. Lue uuden Solumineraali® jauheen käyttöohjeet - alkuperäistä ja puhdasta kunnioittaen.

Allergiakohtauksen yllättäessä tai "heinänuhan" oireiden pahentuessa voit imeskellä Solumineraali® nro 8 tabletteja yksi toisensa jälkeen, kunnes oireet helpottuvat. Useimmiten oireet helpottuvat jo 1-2 tabletin jälkeen. Tärkeää on muistaa, että otat 1 tabletin kerrallaan kielen päälle hitaasti sulamaan.

 

Positiivisia omakohtaisia kokemuksia

Lisätueksi Solumineraalien® rinnalla ovat hyvänä apuna Solumineraali® luomukosmetiikka Itävallasta, sisältäen vastaavia käsin hierrettyjä kivennäisaineita kuin Solumineraaleissa®.

Paikallisesti hoitoa tehostamaan suosittelen Solumineraali® voiteen nro 8 käyttöä silmänympärysiholle ja nenän seudulle sekä nenän limakalvoille. Hyvä vaihtoehto on myös Solumineraali® BeautyBooster sarjan silmäseerumi silmänympärysihon päivittäiseen hoitoon allergia-aikaan. Lisäksi sitä voit sipaista myös nenän limakalvoille, jolloin sen sisältämät nrot (1, 4, 8, 11) auttavat vesinuhaan, tukkonuhaan, kutinaan sekä vahvistavat nenän limakalvoja.

Asiakas- ja lähipiirissäni on useita tyytyväisiä henkilöitä, jotka Solumineraali® -hoidolla ovat päässeet eroon vuosikausien kemiallisesta lääkityksestään.

Muistathan juoda tarpeeksi nestettä Solumineraali® -hoidon aikana. Solumineraalit® saavat kehossa kuonan liikkeelle ja kuona poistuu kehosta hien ja virtsan mukana. Raikas ja puhdas vesi on parasta. Ideaalin päivittäisen nestemäärän suositus on 30ml per painokilo (esim. 50kg 1,5l ja 70kg n. 2.0l).

Ja tästä nyt positiivisin mielin kohtaamaan kevät & kesä!