Kesän aurinko & Solumineraalit®

 
solumineraalit-aurinko.jpg

Aurinko lämmittää, rentouttaa ja hyväilee ihoamme, mutta se myös kuivattaa, vanhentaa ja voi vahingoittaakin. Se voi aiheuttaa aurinkoyliherkkyyttä ja herkille tai varomattomille jopa myös palovammoja.

Voit vahvistaa ihoasi ennakkoon ja hoitaa myös auringon ei-toivottuja seuraamuksia Solumineraalien® avulla, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin!

 

Mistä Solumineraaleista® voin saada apua?

Voit vahvistaa ihoasi kesän auringosta nauttimiseen ja ennalta ehkäistä aurinkoyliherkkyyttä Solumineraalilla® nro 2 kalsiumfosfaatti, joka vahvistaa solukalvoa ja on tukena kaikkien allergioiden hoidossa. Solumineraalia® Nro 3 rautafosfaatti voit käyttää hoitona mm. kaikkeen akuuttiin sekä punoittavaan tai kuumottavaan ihoon. Nro 8 natriumkloridi säätelee solun ja kehon nestetasapainoa kuten mm. ihon optimaalista kosteustasapainoa.

 

Kuinka käytännössä hoidan kehoani ja ihoani?

Auringonpolttamien hoidossa tuovat helpotusta Solumineraali® nrot 3 ja 8 yhdessä. Tehokkain tapa hoitaa akuuttia vaivaa on tehdä kiehautettuun veteen kuuma drinkki, johon aikuinen voi laittaa kutakin "numeroa" 5-7 tablettia. Drinkki nautitaan pienin kulauksin, joita pidetään suussa n. puolen minuutin ajan, jotta Solumineraalit® ehtivät vaikuttaa suun limakalvolla, siirtyä verenkiertoon ja sieltä suoraan solujen sisään. Ihoa voit hoitaa ulkoisesti samoilla "numeroilla" joko kastelemalla esim. nenäliinan, sideharsotyynyn tai pikkupyyhkeen Solumineraali® -vedessä ja taputella ongelmakohtia sillä tai asettaa sen iholle. Ihon hoitoon löytyvät myös Solumineraali® voiteet, voidesekoitukset ja muut hoitotuotteet.

Auringon kuivattamalle tai vahingoittamalle iholle suosittelen Solumineraali® luomukosmetiikka-voiteita nro 1 kalsiumfluoridia ihon karheuteen ja elastisuuden ylläpitoon, nro 8 ihon kosteustasapainon säätelyyn ja pintakuivaan ihoon sekä nro 11 piihappoa ryppyjen ennaltaehkäisyyn ja jo syntyneiden hoitoon.

Herkälle ja ohuelle silmänympärysiholle suosittelen Solumineraali® BeautyBooster kauneudenhoitosarjan kevyttä ja riittoisaa BB+ silmäseerumia, joka sisältää myös Solumineraali® nrot 1, 4, 8, 11 ja nro 22, kalsiumkarbonaatin roikkuluomien hoitoon sekä tehoparina hyaluronia! Kasvojen hoitoon suosittelen BB+ kasvoseerumia, jotka sisältää nrot 1, 4, 8, 11 ja nro 21, sinkkikloridia sekä tehoparina hyaluronia. Auringossa ja tuulessa liikaa kuivuneelle iholle tekee hyvää ravitseva ja kevyt BB kasvovoide.

Auringossa huomaamatta syntyvää nestehukkaa voit ennalta ehkäistä nauttimalla pitkin päivää pullosta kulauksia - niitä ensin suussa pitäen - vettä, johon on liuotettu päivän suositusannos Solumineraali® nro 8.

Iloitse & nauti aurinkoisesta vuodenajasta ja tankkaa terveyttä!