Luomet, maksaläiskät, pisamat & Solumineraalit®

 
solumineraalit-solumineraali-pigmentti-pisamat

Ystävämme aurinko hellii meitä lämmöllään ja on enimmillään & vahvimmillaan kesällä. Iho saa tervettä väriä, mutta sen ohella syntyy myös muita ei-toivottuja värityksiä.

Olemassa olevat maksaläiskät tummenevat ja uusia syntyy kesän aikana auringon vaikutuksesta. Maksaläiskät eivät ole pelkästään vaihdevuosi-ikäisten ongelma, vaan niitä syntyy kaikissa elämänvaiheissa hormonitasapainon vaihdellessa kuten esim. e-pillereiden käytön aikana ja raskausaikana.
Ikäpigmenttejä kehittyy ikävuosien myötä niin naisille kuin miehillekin kasvoihin ja kädenselkään.

Voit halutessasi aktiivisesti itse vaikuttaa asiaan...

 

Mitkä Solumineraalit® ovat tässä avuksi?

Voit itse vaikuttaa asiaan ottamalla käyttöösi Solumineraali® nro 12 kalsiumsulfaatin, jolla voit sekä sisäisesti että ulkoisesti hoitaa maksaläiskiä ja ikäpigmenttejä.

Käsin hierrettyjen Solumineraalien® päiväsuositus aikuiselle on 5 tablettia yksitellen imeskellen tai jauheena 1,25ml/g eli maustemitallinen*. (Teollisesti valmistettuja solusuoloja tarvitaan enemmän.)

Hoitoa voit tehostaa käyttämällä paikallisesti nro 12 voidetta aamuin ja illoin. Solumineraali® luonnonkosmetiikka valmistetaan handmade Itävallassa. Hyviä kokemuksia on, että esim. maksaläiskät kasvoissa ovat hajonneet, vaalentuneet, pienentyneet ja kokonaan kadonneet. Myöskään uusia maksaläiskiä ei ole enää syntynyt, kun nro 12 on ollut myös kesän aikana käytössä.

Toinen ei-toivottu väritys ovat kesällä auringon myötä lisääntyvät ja voimistuvat pisamat. Niiden syntyä voit vähentää Solumineraali® nro 6 kaliumsulfaatin avulla, jolla on osuutensa melaniinin muodostuksessa.

Päiväsuositus on aikuiselle 5 tablettia yksitellen imeskellen tai jauheena 1,25ml/g eli maustemitallinen*.

Hoitoa voit tehostaa käyttämällä paikallisesti nro 6 voidetta aamuin ja illoin. Myös jo olemassa olevat pisamat voivat vaaleta ja vähentyä nro 6 käytön aikana, myös lisää uusia pisamia ei ole kesän aikana tullut.

Nro 6 kaliumsulfaatin käytöstä tabletteina ja voiteena on myös monia hyviä kokemuksia luomien hoidossa: tummat luomet ovat vaalenneet, kovat luomet ovat pehmenneet, isot luomet ovat pienentyneet, vähentyneet ja luomi on jopa vain "huomaamatta tipahtanut" pois!

 

Mistä saan Solumineraaleja®?

Käsin hierretyt Solumineraali® tabletit & jauheet* ja voiteet löydät Solumineraali® nettikaupasta sekä henkilökohtaisella neuvonnalla lähimmältä koulutukseni saaneelta terapeutilta ja valikoiduista terveystuotekaupoista.

Nauti siis auringon valosta & lämmöstä!