Luomet, maksaläiskät, pisamat & Solumineraalit®

 
solumineraalit-solumineraali-pigmentti-pisamat

Odotettu aurinko hellii meitä lämmöllään pimeän vuodenajan jälkeen. Kesällä talven kalpea iho saa tervettä väriä, mutta sen ohella syntyy myös muita ei-toivottuja värityksiä.

Olemassa olevat maksaläiskät tummenevat ja uusia syntyy kesäaikana auringon vaikutuksesta. Maksaläiskät eivät ole pelkästään vaihdevuosi-ikäisten ongelma, vaan niitä syntyy kaikissa elämänvaiheissa hormonitasapainon vaihdellessa kuten esim. e-pillereiden käytön aikana ja raskausaikana.
Ikäpigmenttejä kehittyy ikävuosien myötä niin kasvoihin kuin kädenselkään.

Voit itsekin vaikuttaa asiaan...

 

Mitkä Solumineraalit® ovat tässä avuksi?

Voit vaikuttaa asiaan ottamalla käyttöösi Solumineraali® nro 12, kalsiumsulfaatin. Käsin hierrettyjen Solumineraalien® päiväsuositus aikuiselle on 5 tablettia yksitellen imeskellen*. (Teollisesti valmistettuja solusuoloja tarvitaan vähän enemmän.) Hoitoa voit tehostaa käyttämällä paikallisesti nro 12 voidetta aamuin ja illoin, luomukosmetiikkaa Itävallasta. Kokemuksesta voin kertoa, että esim. isot maksaläiskät kasvoissa ovat hajonneet, vaalentuneet, pienentyneet ja kokonaan kadonneet. Myöskään uusia maksaläiskiä ei kesän aikana ole enää syntynyt, kun nro 12 on ollut käytössä.

Toinen ei-toivottu väritys ovat kesällä auringon myötä lisääntyvät ja voimistuvat pisamat. Niiden syntyä voit vähentää Solumineraali® nro 6, kaliumsulfaatin avulla. Päiväsuositus on aikuiselle 5 tablettia yksitellen imeskellen*. Hoitoa voit tehostaa käyttämällä paikallisesti nro 6 voidetta aamuin ja illoin. Myös jo olemassa olevat pisamat voivat vaaleta ja vähentyä nro 6 käytön aikana.

Kaliumsulfaatin käytöstä tabletteina ja voiteena on myös hyviä kokemuksia luomien hoidossa: tummat luomet ovat vaalenneet, kovat luomet ovat pehmenneet, luomet ovat pienentyneet, vähentyneet ja muutama isompi luomi on jopa vain "huomaamatta tipahtanut" pois!

 

Mistä saan Solumineraaleja®?

Käsin hierretyt Solumineraali® tabletit ja luomukosmetiikka-voiteet löydät Solumineraalikaupastamme, lähimmältä koulutukseni saaneelta terapeutilta ja kosmetologilta sekä yksittäisistä koulutetuista terveystuotekaupoista.

Nauti siis auringon valosta & lämmöstä!