Joulun herkut & Solumineraalit®

 
solumineraali-joulupiparit.jpg

“Joulustressi”

Vuoden “hiljaisimpana” aikana monilta loppuu aika kesken ja kaikki tuntuu kaatuvan päälle. On lahjojen keksimistä, etsimistä, ostamista, valmistamista, paketoimista, joulukorttien kirjoittamista ja postitusta, joululeivontaa, joulusiivousta ja jouluruokien valmistusta. Arkiset jouluvalmistelut ottavat aikansa ja tilansa jouluun valmistautumiselta ja hiljentymiseltä.

Seuraavat Solumineraalit® yhdessä antavat sitä kaivattua sisäistä rauhaa ja tuovat sen myötä lisää voimia jaksaa ja selvitä kaikesta. Nk. "energiakeinu" rauhoittaa illalla & piristää aamulla: nrot 2, 5, 7.
Kutakin nroa 3 tabl tai jauhetta runsas puoli maustemittaa (=1ml/mg) aamuin illoin kuumana drinkkinä.

 

Ruoansulatusongelmia joulunpyhinä

Rasvainen joulukinkku, perinteiset laatikkoruoat - vieraita meillä ja me puolestamme kyläilemässä. Konjakin tai grapan asemesta voit rauhoittaa vatsaasi Solumineraali® shotilla: nrot 3, 7, 8, 9, 10.
Kuumassa drinkissä kutakin nroa 3 tabl tai jauhetta runsas puoli maustemittaa (=1ml/mg).

 

Jouluherkkujen napostelusta ei tule loppua!

Joulupullat, -tortut, -piparkakut, -makeiset ja -suklaat ovat kaikkialla tarjolla ja niitä on vaikea vastustaa! Kun mieli tekee kaikenlaista makeaa, niin sitä hillitsevät seuraavat "numerot": 7, 9, 11, 12.
Pitkin päivää yksitellen kielen päällä sulatellen kutakin nroa 4-5 tabl.

 

Hammassärkykin yllättää 

Solumineraali® 3, rautafosfaatti
ensiavuksi ja akuuttiin 8-10 tabl tai jauhetta runsas mittalusikka (=1ml/mg) kuumana drinkkinä kulauksittain tai tabletteja yksitellen imeskellen 5-10min välein, kunnes oireet helpottavat* - tai hammaslääkäri on löytynyt. Vihlovaan hermosärkyyn nro 7, magnesiumfosfaatti*.

Käyttösuositus
4-5tbl kutakin käsin hierrettyä Solumineraali® ”numeroa” pitkin päivää yksitellen kielen päällä sulatellen tai kaikista numeroista päiväannoksen jakaen 2 (3) kuumaan (kiehautettu vesi) drinkkiin, pienin kulauksin, niitä ensin ennen nielaisua puoli min. suussa pitäen. Solumineraali® jauheen päiväannos per ”numero” on runsas maustemitta (=1ml/mg) ja se päivittäin jaettuna 2 (3) kylmään tai kuumaan drinkkiin.

 

Solumineraali® BMI

Solumineraali® BodyMassIndex kehonhoitosarjan jauhesekoituksen “numerot” 8, 9, 10, 11, +23 tukevat kuonan, myrkkyjen ja nesteen poistumista kehosta, aktivoivat rasva-aineenvaihduntaa ja siten tehostavat rasvanpolttoa sekä vähentävät kehon ylihappamuutta. Päiväsuositus runsas mittalusikka TL (=5ml) jaettuna 2 (3) kylmään tai kuumaan drinkkiin. Hyödyllisiä käyttövinkkejä löydät kotisivuni BMI blogikirjoituksistani.

Tuoksuvaa & tunnelmallista joulunaikaa!