BodyMassIndex 

solumineraali-bmi-group-lying-768x512.jpg

Solumineraali® BMI tuotteet on kehitetty kehon happamuuden säätelyyn, painonhallintaan, kuonan ja nesteenpoistoon, rasvanpolttoon sekä selluliitin siloitukseen. Kehonhoito on nyt helppoa & huoletonta! Viiden yksittäisen tablettipurkin sijaan sinulla on vain yksi jauhesekoitus, jossa ovat jo valmiina päivittäin tarvitsemasi Solumineraalit®. Viiden yksittäisen voiteen sijaan sinulla on vain yksi bodylotion. Lisäksi kehonhoitoa tehostamaan on nyt uusi Emäksinen Alppisuola™.

Muistathan juoda runsaasti raikasta vettä! Solumineraalit® aktivoivat kehossa kuonan liikkeelle, ja sillä tulee olla luonnollinen tie ulos kehosta hien ja virtsan mukana. Liikunta tukee ja tehostaa osaltaan kuonan ja nesteen poistumista, happamuuden vähenemistä, kehon puhdistumista ja rasvanpolttoa & selluliitin "sulamista". Kuivaharjaus vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa kuonan- ja nesteenpoistoa sidekudoksesta ja rasvasoluista selluliittialueilta. Terveellä ravinnolla, rentoutumisella ja unella on myös oma tärkeä osuutensa.

Muistathan, että kaikessa liika voi olla liikaa - aktiiviurheilu voi lisätä kehon happamuutta ja lihaksiin voi kertyä maitohappoa. Myös pitkäaikainen stressi lisää kehon happamuutta.

Uusilla Solumineraali® BMI kehonhoitotuotteilla voit suojata kehoasi ja auttaa sitä pysymään toivotussa tasapainossa tässä & nyt sekä puhdistamaan jo syntynyttä happamuutta ja lisäämään kehon emäksisyyttä. Emäksisemmässä kehossa myös tulehduksen aiheuttajat pesivät ja viihtyvät huonommin.

 
 
 

Lue lisää:

Solumineraali® BMI -tuotteet

Solumineraali® BMI ainutlaatuiset innovaatiot on kehitetty painonhallintaan, kehon puhdistukseen, paaston ja dieetin tueksi,happo-emästasapainon säätelyyn ja …

BodyMassIndex innovaatio

Uusi Solumineraali® BodyMassIndex -kehonhoitosarja edistää kehon sisäistä & ulkoista terveyttä ja kauneutta. Maailmalla ainutlaatuiset BMI -tuotteet on kehitetty …