BMI tuotteet

Solumineraali® BodyMassIndex ainutlaatuiset innovaatiot on kehitetty painonhallintaan, paaston ja dieetin tueksi, kehon puhdistukseen, happo-emästasapainon säätelyyn, kuonan- ja nesteenpoistoon sekä rasvanpolttoon ja selluliittiongelma-alueille. Ne tuovat huomattavaa helpotusta Solumineraalien® päivittäiseen käyttöön. Viiden yksittäisen tablettipurkin tai voiteen sijaan on vain yksi tuote, jossa ovat valmiina päivittäin tarvitsemasi Solumineraalit®. Tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa, ilman herkistäviä, allergisoivia aineita, kemiallisia hajusteita, väriaineita, parabeenejä, silikoneja ja maaöljyperäisiä raaka-aineita. pH on 5.5 eli sama kuin ihon. Ulkoista kehonhoitoa tehostamaan on nyt uusi monikäyttöinen Emäksinen Alppisuola™.

 
 
solumineraali-bmi-bodylotion-sqaure.jpg

BMI Bodylotion

BMI bodylotion on korkealuokkaista puhdasta luonnonkosmetiikkaa. Kehon ongelma-alueille selluliitin hoitoon kehitetty bodylotion sisältää Original Dr. Schüssler -metodin mukaisesti käsin hierrettyjä BMI Solumineraaleja®. Se sopii kaikille ihotyypeille päivittäiseen käyttöön aamuin illoin.

Solumineraali® BodyMassIndex bodylotion, selluliittivoide, on kevyt, hyvin imeytyvä ja tahraamaton. Voiteen puhtaat ja luonnolliset ainesosat ovat korkealuokkaiset kookosöljy, karitevoi, jojobaöljy ja E-vitamiini sekä maailman ainoat käsin hierretyt BMI Solumineraalit®. Sen kevyt, raikas tuoksu saadaan Litsea cubeba -lehtipuusta, jonka öljy itsessään mm. vahvistaa ja kiinteyttää sidekudosta sekä tehostaa ihon aineenvaihduntaa. Näillä ominaisuuksilla on tärkeä osuutensa myös selluliittiongelma-alueiden hoidossa. 

 
solumineraali-bmi-jauhemix-painonhallinta-square.jpg

BMI Emäksinen Alppisuola™

Sisältää n. 200 miljoonaa vuotta syvällä kiven sisässä ympäristösaasteiden saavuttamattomissa säilynyttä puhdasta, arvokasta, louhittua vuorisuolaa, natronia eli soodaa ja puhdistavaa, kirkastavaa vuorikristallia sekä vanhan Original Dr. Schüssler -metodin mukaisesti käsin hierrettyjä BMI Solumineraaleja®, jotka yhdessä vaikuttavat tehokkaasti kehon happo-emästasapainon säätelyyn, painonhallintaan, kuonan- ja nesteenpoistoon sekä rasvanpolttoon & selluliittiin.

Voit käyttää jauhetta käsi- tai jalkakylpyyn, jossa hieman yli 8.0 emäksisyys vetää puoleensa ihon kautta happamuutta kehon sisältä ja tehostaa siten kehon puhdistumista kuonasta, myrkyistä, turhasta nesteestä ja ylihappamuudesta. Tuote soveltuu myös kasvojen tai koko kehon puhdistukseen ja kuorintaan aknen hoitoon, hampaiden puhdistukseen ja kainaloiden pesuun toimien ennalta tehokkaana jarruna hikoilulle, myös jalkahielle. Voit käyttää emässuolaa myös emässukkiin, hauteisiin, kääreisiin ja saunalakanaan. Vain ulkoiseen käyttöön!

 
solumineraali-bmi-jauhemix-painonhallinta-square.jpg

BMI JauheMix painonhallinta

Sisältää Original Dr. Schüssler -metodin mukaisesti käsin hierretyt BMI-Solumineraalit®, jotka yhdessä vaikuttavat tehokkaasti kehon happo-emästasapainon säätelyyn, kuonan- ja nesteenpoistoon sekä rasvanpolttoon & selluliittiin.

Solumineraali® BMI Jauhemix tuo huomattavaa helpotusta Solumineraalien® päivittäiseen käyttöön. Viiden yksittäisen tablettipurkin sijaan sinulla on vain yksi jauhesekoitus, jossa ovat jo valmiina päivittäin tarvitsemasi Solumineraalit®. Valmista aamuin ja illoin Solumineraali® BMI JauheMix drinkki; vajaa 1TL mitta jauhetta ja vähintään 1dl kuumaa tai kylmää vettä, ja hämmennä. Nauti pienin kulauksin, ennen nielaisua ensin hetken suussa pitäen. Päivän annoksen voit tehdä pulloon ja nauttia siitä pitkin päivää pieniä kulauksia.

BMI JauheMixin perinteisesti kuivattu maitosokeri on vapaiden, onnellisten lähiseudun lehmien maidosta, Saksan Alppimaisemissa. Elintarvike, gluteeniton, tärkkelyksetön ja ilman magnesiumstearaattia.