Heinänuha & Solumineraalit®

 
solumineraalit-siitepoly.jpg

Häiritseekö heinien ja rukiin & co kukinta kesän ilojasi, kesälomaasi ja hyvää oloasi?

Ota avuksesi luonnolliset käsin hierretyt Solumineraalit®, jotka sisältävät ainoastaan kehollemme tuttuja rakennusaineita, joita meillä on jo syntymästämme asti!

Mitkä Solumineraalit® ovat tässä avuksi?

Solumineraali® 2 kalsiumfosfaatti on olennaisen tärkeä kaikkien allergioiden hoidossa. Se vahvistaa solukalvoa ja vaikuttaa siten sen läpäisykykyyn, jolloin histamiinin eritys solusta vähenee ja samalla myös allergiaoireet vähenevät.

Solumineraali® 8 natriumkloridi säätelee solun sisäistä ja ulkoista nestetasapainoa ja tuo apuaan kuivien, kutiavien ja punoittavien silmien sekä myös vetisten silmien ja vesinuhan hoidossa.

 

Kuinka hoidan itseäni?

Jos oireilet kesällä esim. heinien ja rukiin siitepölystä, suosittelen, että aloitat välittömästi luonnollisen hoidon Solumineraaleilla®. Aikuiselle normaali päiväsuositus on 5 tablettia (tai runsas maustemitta 1,25ml/g jauhetta) molempia numeroita yksitellen imeskellen pitkin päivää. Lapsille yli 6-vuotiaille puolet ja alle 6-vuotiaille neljännes aikuisten annostuksesta ja vauvoille alle 1-vuotiaille 1 tabletti päivässä kutakin numeroa.

Allergiakohtauksen yllättäessä tai "heinänuhan" oireiden pahentuessa voit imeskellä Solumineraali® nro 8 tabletteja yksi toisensa jälkeen, kunnes oireet helpottuvat. Useimmiten oireet helpottuvat jo parin tabletin jälkeen. Tärkeää on muistaa, että otat vain yhden tabletin kerrallaan kielen päälle hitaasti sulamaan.

Uuden Solumineraali® jauheen 1-12 käyttösuositukset löydät tästä.

 

Positiivisia omakohtaisia kokemuksia

Lisätueksi Solumineraalien® rinnalla ovat hyvänä apuna Solumineraali® luonnonkosmetiikka-voiteet, joissa on vastaavia kivennäisainehierteitä kuin Solumineraali® tableteissa.

Voiteesta nro 8 saat tehokasta lisäapua, kun käytät sitä nenän ympärille ja sierainten limakalvoille sekä silmänympärysiholle. Vaihtoehtona suosittelen Solumineraali® BeautyBooster silmäseerumia BB+, joka sisältää myös mm. nro 8 kivennäisainehierrettä, natriumkloridia mm. allergiaoireiden hoitoon.

Asiakas- ja lähipiirissäni on useita kiitollisia & onnellisia henkilöitä, jotka Solumineraali® -hoidoilla ovat päässeet eroon vuosikausien kemiallisesta lääkityksestään. Eräs onnellinen naishenkilö kertoo yli 25 vuoden jälkeen aistivansa luonnossa taas lapsuuden kesien ikimuistoiset tuoksut! Eräs mieshenkilö kertoo hoitaneensa itseään suosituksellani vain yhden kevään ja muina myöhempinä keväinä hän ei ole tarvinnut hoitaa itseään enää lainkaan, sillä  siitepölyallergiat ovat pysyneet poissa!

Aidot & alkuperäiset, maailman ainoat käsin hierretyt, puhtaat & tehokkaat Solumineraalit® saat vain meiltä:
vastaanotoltani ja Solumineraalit® nettikaupastani, koulutukseni käyneiltä, aktiivisesti Solumineraalien® kanssa työskenteleviltä terapeuteilta yksittäisistä, valikoiduista terveystuotekaupoista.

Huoletonta & vapaata keskikesää!