MAMA tuotteet

 

UUSI nakuFinland™ MAMA tuotesarja sisäisesti & ulkoisesti terveeseen odotukseen, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, luonnolliseen synnytykseen, nopeaan palautumiseen ja menetettyjen solutason mineraalivarastojen täyttöön sekä rakennusaineita pienen uuden “ihmistaimen” kasvuun ja kehitykseen!


MAMA tuotteissa vaikuttavat Solumineraalit®

nro 1 kalsiumfluoridi
- elastisuus; iho, sidekudos
- jousto, venytys
- kiinteytys palautuminen
- luusto; hampaat, luukalvo, jänteet, nivelsiteet
- peräpukamat
- raskausarvet; sidekudoksen repeämät
- rinnanpäät; vahvistus, rikkimenneiden hoito
- suonikohjut
- välilihan joustavuus; tarpeeton leikkaus

nro 2 kalsiumfosfaatti
- luusto; hampaat, hammasluu
- pelko; synnytys (+7)
- perusluottamus elämään
- raskauspahoinvointi
- rauha
- rentoutus
- toipuminen
- uniongelmat (+7)

 nro 3 rautafosfaatti
- akuutti
- ensiapu
- kipu
- pahoinvointi
- uupumus, väsymys
- vastustuskyky

 nro 7 magnesiumfosfaatti
- kipu
- pelko; synnytys (+2)
- rentoutus
- ummetus
- uniongelmat (+2)

 nro 11 piihappo
- kehon oman kollageenin muodostus
- kimmoisuus; iho, sidekudos
- kiinteyttää
- ravitsee ihoa ja sidekudosta
- suonikohjut
- ”unikuuri” (+2+7)

Suosittelen, että pidät kuukauden tauon Solumineraali® -jauheen käytössä viimeisen raskauskuukauden ajan. Nroilla 2+7 on rentouttava ja kramppeja ehkäisevä vaikutus. Ne saattavat vaikuttaa rauhoittavasti supistuksiin ja hidastaa synnytyksen etenemistä. Synnytyksen jälkeen voit jatkaa jauhesekoituksen käyttöä normaalisti koko imetyksen ajan. Siten vauva saa äidinmaidosta keholleen & soluilleen tarpeellisia ja niille tuttuja rakennusaineita. Äiti saa kehostaan sikiön kasvuun ja kehitykseen antamilleen rakennusaineille solujen varastoon tarpeellisia kivennäisaineita Solumineraali® jauhesekoituksesta, MAMA Powder mix.


MAMA tuotteissa hoitavat luonnonöljyt

Kookosöljy
sitoo kosteutta ja tekee ihosta samettisen pehmeän, rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa. Se sopii sekä kuivan että rasvaisen ihon hoitoon. Se nopeuttaa raskausarpien paranemista, vaalentaa jo syntyneitä pigmenttiläiskiä ja ennalta ehkäisee uusien muodostumista. Pigmenttihäiriöitä syntyy helposti raskausaikana kehossa tapahtuvien hormonaalisten muutosten johdosta.

Karitevoi, sheabutter
silottaa, hoitaa ja suojaa ihoa. Se imeytyy hyvin, sitoo itseensä kosteutta ja vaalii ihon kosteustasapainoa ja sopii siten kuivan ihon kosteuttajaksi. Se sisältää A, E ja F -vitamiinia, rasvahappoja ja flavonoideja. Se sopii myös allergisen ihon hoitoon ja rauhoittaa kutinaa. Se pehmentää arpikudosta (raskausarvet), ennalta ehkäisee tulehduksia, edistää solujen uusiutumista sekä nopeuttaa rikkimenneen ja ärsyyntyneen ihon paranemista.

Jojobaöljy
sopii herkälle ongelmaiholle, kuivan ja vaativan ihon hoitoon sekä myös tulehtuneen ihon ja aknen hoitoon & ennalta ehkäisyyn. Öljy vaikuttaa luonnollisena säilöntäaineena voiteissa.

E-vitamiini
on tärkeä suoja soluille - myös ihosoluille. Se vahvistaa ihon suojamekanismia ja nopeuttaa vahingoittuneen ihon paranemista. Se on luonnon antioksidantti, joka saadaan soija- ja auringonkukkaöljystä. E-vitamiiniöljy lisää voiteen säilyvyyttä.

Litsea cubeba
kevyt, raikas tuoksu saadaan luonnosta, laakeripuiden sukuun kuuluvan pensaan lehdistä puristetusta öljystä, jolla on antibakteerinen, antiseptinen ja tulehdusta hillitsevä vaikutus. Se taistelee bakteereita, viruksia ja sieniä vastaan. Se tehostaa ihon aineenvaihduntaa, vähentää hienmuodostusta, vahvistaa sidekudosta, kiinteyttää, virkistää, elävöittää ja kirkastaa ihoa. Luonnonöljy sopii sekä öljyiselle että kuivalle iholle; niin aknen, näppyjen kuin myös atopian ja ekseeman hoitoon.
Huom, luonnonkosmetiikkamme ainesosina ilmoitetut citral, limonene ja linalool ovat tästä luonnollisesta eteerisestä öljystä eivätkä suinkaan allergioita aiheuttavia, kemiallisesti valmistettuja komponentteja!

Löydät Aidot & alkuperäiset käsin hierretyt Solumineraalit® ja nakuFinland™ luonnonkosmetiikka tuotesarjat KAUNEUS, KEHO, AURINKO, DETOX, MAMA koulutukseni saaneilta terapeuteilta ja terveystuotekaupoista. Jos lähelläsi ei ole tuotteidemme jälleenmyyjää tai ammattilaista, löydät kaikki tuotteet nettikaupastamme. Ammattiapuani saat joko vastaanotollani tai etänä mailitse.

MAMA tuotesarjan löydät nettikaupassamme täältä.


Lue myös UUSI nakuFinland™ MAMA


Onnelliseen odotukseen & rakennusaineet uuteen elämään! 🌸

nakuFinland™ – organic skin care
naked • nordic • natural