Dr. Rimkus® bioidenttinen hormonihoito 1

 

Dr. Rimkus®-metodi on rekisteröity ja Saksassa tunnettu luonnollinen vaihtoehto kaikkiin hormonitasapainon häiriöihin naisille & miehille. Lähes 40 vuotta on Dr. Rimkusin kehittämillä bioidenttisillä hormoneilla hoidettu yksilöllisesti, luonnollisesti ja ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia – ennennäkemättömin positiivisin tuloksin!
Nyt tarjoutuu myös Suomalaisille mahdollisuus päästä ko. terapiaan erikoistuneen lääkärin vastaanotolle Saksaan!


Dr. med. Volker Rimkus

(synt. 1939) on saksalainen eläkkeellä oleva naistentautien erikoislääkäri ja pioneeri. Hän on osallistunut moniin oman erikoisalueensa kehitysprosesseihin kuten kupari T-kierukan jatkokehittelyyn, kohdunkaulan irtosolunäytteen oton kehittämiseen solumuutosten toteamiseksi, raskausajan ultraäänitutkimuksen ja siihen tarvittavan laitteen kehittämiseen Siemensin kanssa, miesten estrogeeni- ja progesteroniarvojen löytämiseen, niiden tutkimiseen sekä miesten vaihdevuosien todistamiseen ja biologisten bioidenttisten yksilöllisten hormonikapseleiden kehittämiseen niin naisille kuin miehille.

Noin 50 v iän tienoilla Dr. Rimkus totesi yllätyksekseen, että hän tunsi samanlaisia oireita kuin hänen vaihdevuosista kärsivät naispotilaansa. Oireet olivat burn-out -oireiden kaltaisia, mutta hänellä oli kaikki hyvin niin työ- kuin yksityiselämässään. Hänelle heräsi kysymys, voisiko miehelläkin olla vaihdevuodet? Koska miehen estrogeeni- ja progesteroni-arvoja ei silloin vielä lääketieteessä edes tunnettu, keräsi hän omalla vastaanotollaan raskaana olevien naispotilaidensa aviomiehistä ja partnereista vapaaehtoiset 200 (potenttia) miestä ja tutki heidän estrogeeni-arvonsa, jotka vaihtelivat 30-60 pg/ml välillä. Sitten hän tutki oman arvonsa, joka oli vain 9 pg/ml! Hän päätti kokeilla samaa luonnollista metodiaan, jolla hän jo silloin hoiti naispotilaitaan. Vain muutamassa päivässä hänen olonsa parani entiselleen ja oireet katosivat! Siitä lähtien hän on yhdessä lääkärivaimonsa kanssa käyttänyt humanidenttisiä hormonivalmisteitaan aina tähän päivään saakka.

Markkinoilla lääketeollisuuden klassiset ”luonnon estrogeenina” myytävät valmisteet vaihdevuosien hormonikorvaushoidoksi ovat tiineen tamman kuivatusta virtsasta saatua estrogeenia! Se on toki luonnollista, mutta sillä ei ole mitään tekemistä naisen ja miehen kehossa olevan estrogeenin kanssa!

Dr. Rimkus on kirjoittanut viisi kirjaa bioidenttisestä hormonihoidosta ja sen positiivisista vaikutuksista yksilöllisiin terveysongelmiin kuten esim. vaihdevuosioireet; kuumat aallot, hikoilukohtaukset, uniongelmat, energianpuute, vitaalisuuden vähentyminen, heikentynyt keskittymiskyky, mielialanvaihtelut, masennus, migreeni, kuivat limakalvot, libido, potenssi, prostata, hedelmättömyys, PMS, kuukautiskierron ongelmat, PCOS etc …


Seuraava blogitekstini käsittelee bioidenttisten kapseleiden sisältämien luonnollisten ainesosien tuomaa laajamittaista apua naisten ja miesten terveysongelmiin. – Stay tuned!


Dr. Rimkus®-metodilla hoitavan lääkärin ensimmäiset vastaanottoajat Saksassa ovat 16.-17.01. ja 23.-24.01.2023. Uusia vastaanottoaikoja tulee jatkossa tarjontaan.
Voimme tarjota vain kolmelle henkilölle mahdollisuuden kahteen vastaanottoaikaan kullakin matkalla.


Pyynnöstäsi saat minulta tarkempaa infoa koskien hoitomatkoja, niiden toteutusta, sisältöä ja kokonaiskustannuksia.
a.aarnio@solumineraali.com tai kotisivuni yhteydenottolomakkeella .