SunCare 

solumineraali-solumineraalit-sun-suncare-group-beach.jpg

Aidot & alkuperäiset maailman ainoat käsin hierretyt Solumineraali® jauheet vaikuttavat myös innovatiivisessa luonnonkosmetiikassamme. Kiinnostukseni kasvoi luonnollista vaihtoehtoa kohtaan klassisten aurinkovoiteiden ja suojakertoimien sijaan niin, että halusin uudenlaiset & erilaiset omat aurinkotuotteet, joita myös käytetään täysin eri tavoin.

Uudet Solumineraali® SUN aurinkotuotteet uuteen kesään - ilman kemiaa, ei suojakerrointa, erilaista & ainutkertaista, ennalta valmistaen & vahvistaen, sisältä pinnalle, 100% luonnollisesti luonnosta aurinkoon! Asiantuntemuksella valittujen Solumineraali® aurinkomineraalien lisäksi amorfinen seleeni toimii antioksidanttina vapaita radikaaleja ja auringon haitallista säteilyä vastaan. Se osallistuu myös tärkeän D-vitamiinin muodostukseen iholla, jolta se siirtyy koko kehon käyttöön ja hyödyksi - ja terveydeksesi. Laadukkaat luonnonöljyt suojaavat luonnollisesti auringon UV-säteilyltä ja hoitavat ihoa ennen & jälkeen. 

Tiesitkö, että aurinkovoiteiden kemiallinen suojakerroin 9:stä ylöspäin estää täysin D-vitamiinin muodostumisen ihollamme auringon avulla! Krooninen D-vitamiinin puutostila alle 50ng/ml voi johtaa moninaisten sairauksien syntyyn.

Sanotaan, että nk. Mallorca-akne, aurinkoallergiat ja aurinkoyliherkkyys aina ihosyöpiin saakka on aurinkovoiteissa olevan kemian syytä - eikä suinkaan auringon. Hormonaalisesti vaikuttavista parabeeneista, UV-suojasta ja muista synteettisistä yhdisteistä voi syntyä terveydelle vaarallinen kemikaalikoktaili, joka on mitattavissa verestä, virtsasta, kehon kudoksista ja jopa äidinmaidosta! Titandioxidi, jota vielä vuosia sitten pidettiin hyvänä luonnollisena vaihtoehtona ihon suojaamiseen auringolta, on saavuttanut kehityksessään niin pienen nanokoon, että se imeytyy ihon läpi ja kulkeutuu hius- ja imusuonistoa pitkin kaikkialle kehossa, aina solutasolle asti.

 
 
 

Lue lisää:

 

SunCare tuotteet

Solumineraali® SunCare & AfterSun käsin hierretyt "aurinkomineraalit" Original Dr. Schüssler -metodin mukaisesti ovat kaikki tärkeitä rakennusaineita …

Vaihtoehto kemialle

Solumineraali® SUN aurinkotuotteet uuteen kesään - ilman kemiaa. Erilaista & ainutkertaista. Ennalta valmistaen & vahvistaen, sisältä pinnalle. 100% luonnollisesti …