Solumineraali® SUN

Solumineraali® SunCare & AfterSun käsin hierretyt "aurinkomineraalit" Original Dr. Schüssler -metodin mukaisesti ovat kaikki tärkeitä rakennusaineita vahvistamaan kehon & ihon soluja aurinkoiseen vuodenaikaan – sisäisesti & ulkoisesti, luonnon omin voimin. Aloita SUN ihonhoito hyvissä ajoin ennen kesää & aurinkoa! Solumineraalien® suoja solutasolla vahvistuu ajan ja säännöllisen päivittäisen käytön myötä - sisältä ulospäin.
Solumineraali® SUN aurinkotuotteet ovat puhdasta luonnonkosmetiikkaa, pH on 5,5 eli sama kuin ihon. Tuotteet ovat ilman herkistäviä, allergisoivia aineita, kemiallisia hajusteita, väriaineita, parabeenejä, silikoneja ja maaöljyperäisiä raaka-aineita. Ne sopivat kaikille ihotyypeille & kaikenikäisille. Huom, ainoastaan luonnon oma aurinkosuoja!

 
 
solumineraali-solumineraali-sun-suncare-jauhemix.jpg

SUN JauheMix SunCare

Jauhesekoitus SunCare sisältää kaikki käsin hierretyt ”aurinkomineraalit”, joiden vaikutus sisäisesti solutasolla on koko itsehoidon perusta ja ulkoisen ihonhoidon tuki. Solumineraali® aurinkojuoma valmistuu hetkessä n. 1dl joko kylmää tai kuumaa vettä. Suositus vajaa 1TL mitta jauhetta aamuin ja illoin. Nauti pienin kulauksin, ennen nielaisua ensin vähintään puoli minuuttia suussa pitäen. 

SUN JauheMix vahvistaa & valmistaa organismia auringolle solutasolta alkaen. Aurinkomineraalien vaikutusalueet ovat aurinkoyliherkkyys, ihon kosteustasapaino, hilseily, kutina, pintakuivuus, melaniinin muodostus ja ryppyjen synty. Elintarvike, gluteeniton, tärkkelyksetön ja ilman magnesiumstearaattia.

 
solumineraali-solumineraali-sun-suncare-kasvot.jpg

SUN Kasvovoide SunCare

Kasvovoide SunCare sopii aurinkoisen ajan päivä- ja yövoiteeksi. Se ravitsee kasvojen, kaulan ja dekolteen ihoa, kosteuttaa kuivaa ihoa, aktivoi kollageenin muodostusta, suojaa, vahvistaa ja uudistaa ihoa sekä vähentää luomien & pisamien syntyä ja aurinkoyliherkkyyttä. Voide on kevyt ja hyvin imeytyvä. 

SUN kasvovoide vahvistaa & valmistaa auringolle. Ravitsee kasvojen, kaulan ja dekolteen ihoa, ennalta ehkäisee ryppyjen syntyä, kosteuttaa kuivaa ihoa, suojaa, vähentää luomien & pisamien syntyä ja aurinkoyliherkkyyttä. 

Voiteen kevyt, raikas tuoksu saadaan Litsea cubeba lehtipuun öljystä, joka on antibakteerinen, vahvistaa ihoa, tehostaa ihon aineenvaihduntaa ja vähentää hikoilua. EI kemian auringonsuojakerrointa!

 
solumineraali-solumineraali-sun-suncare-bodylotion.jpg

SUN Bodylotion SunCare

Bodylotion SunCare säätelee ihon kosteustasapainoa, kiinteyttää ihoa, ennalta ehkäisee ryppyjen syntyä, vähentää aurinkoyliherkkyyttä, suojaa, uudistaa ja valmistaa & vahvistaa ihoa auringolle. Bodylotion on kevyt, helposti levitettävä, hyvin imeytyvä eikä tahraa.

SUN bodylotionin kevyt, raikas tuoksu saadaan Litsea cubeba lehtipuun öljystä, joka on antibakteerinen, vahvistaa ihoa, tehostaa ihon aineenvaihduntaa ja vähentää hikoilua. EI kemian auringonsuojakerrointa!

 
solumineraali-solumineraali-sun-seruumi-hyaluron.jpg

SUN+ Seerumi AfterSun 

Seerumi AfterSun sopii kasvojen ja paikallisesti koko kehon auringossa herkistyneiden alueiden hoitoon. Se säätelee ihon kosteustasapainoa, rauhoittaa, viilentää, uudistaa ja vahvistaa ihoa, vähentää kutinaa, kuumotusta, punaisuutta ja ihon hilseilyä auringon jälkeen. Hyaluron buusterina sitoo itseensä kosteutta tuhatkertaisesti, iho saa uutta täyteläisyyttä ja ryppyjen muodostuminen hidastuu. Seerumi on kevyt, helposti levitettävä, hyvin imeytyvä, riittoisa ja tuoksuton.

SUN seerumi sopii kasvoille & paikallisesti auringon herkistämille kehon alueille pesun ja puhdistuksen jälkeen, ennen bodylotionin käyttöä.

 

 
solumineraali-solumineraali-sun-aftersun-bodylotion.jpg

SUN BodyLotion AfterSun 

Bodylotion AfterSun on kevyt, helposti levitettävä, hyvin imeytyvä eikä tahraa. Se säätelee ihon kosteustasapainoa, rauhoittaa, viilentää, uudistaa ja vahvistaa ihoa, vähentää kutinaa, pintakuivuutta, kuumotusta, punaisuutta ja ihon hilseilyä auringon jälkeen sekä lisää ihon kimmoisuutta ja silottaa ryppyjä. 

SUN bodylotionin kevyt, raikas tuoksu saadaan Litsea cubeba lehtipuun öljystä, joka on antibakteerinen, vahvistaa ihoa, tehostaa ihon aineenvaihduntaa ja vähentää hikoilua.