Solumineraali® DETOX syväpuhdistus

 
Solumineraali-Detox-kylpysuola-niedere-mountains.png

Detox Solumineraalit® tehostavat kehon syväpuhdistuksessa myös homeiden luonnollista puhdistusta kehosta - kudoksista, sisäelimistä ja verenkierrosta.

Tämän blogin jälkeen ovat kaikki Solumineraali® Innovations BB, BMI, SUN, DTX saaneet uuden nimen ja uuden ulkonäön. Koostumus ja laadukkaat ainesosat ovat muuttumattomat, tutut & turvalliset. Löydät kaupastamme nakuFinland™ organic skin care alta.



Solumineraali® DTX JauheMix

kuukauden sisäiseen käyttöön

Voit buustata Detox -kuuria toteuttamalla sen kahtena kuurina pienenevän kuun aikaan, joka on seuraavat kaksi viikkoa täysikuun jälkeen. Pienenevän kuun aika tehostaa kaikkea kehosta poistumista & puhdistusta. Se vahvistaa myös Detox -kuurin kokonaisvaltaista syväpuhdistavaa vaikutusta sekä fyysisesti että myös psyyken tasolla.



Solumineraali® DTX Kylpysuola

vain ulkoiseen käyttöön
käsi-, jalka- ja kokokylpyihin, saunalakanaan, Detox-sukkiin, kehon puhdistukseen ja kuorintaan etc.

Detox Kylpysuola on kevyesti emäksinen, pH on hieman yli 8.0. Se avaa ihohuokosia ja samalla myös syväpuhdistaa niitä. Sen emäksisyys pehmentää ihon pintaa, jolloin sidekudoksen läpäisykyky kasvaa ja se samalla myös puhdistuu kuona-aineista. Emäksisyys synnyttää soluissa osmoottisen paineen, jolloin ne aineenvaihdunnassaan päästävät happamuutta ulos ja puolestaan emäksisiä mineraaleja ja hivenaineita sisäänsä.

Sooda eli natron on antibakteerinen ja emäksinen. Se puhdistaa, vähentää hikoilua, sopii ihon kuorintaan; poistaa kuollutta ihosolukkoa, sopii myös herkän ihon puhdistukseen ja tekee ihosta samettisen pehmeän.

Vuorisuola on ikiaikojen alkumeren suolaa, joka on ollut ympäristön saasteilta suojassa syvällä kiven sisässä noin 200 miljoonaa vuotta! Louhitussa, puhtaassa vuorisuolassa on löydettävissä myös mineraaleja, hivenaineita ym.
Se desinfioi, tappaa bakteereita ja estää tulehduksia. Se helpottaa jalkakipuja, sopii myös kylmille jaloille, rauhoittaa, rentouttaa, vilkastuttaa verenkiertoa; laajentaa verisuonia. Se sopii kuorintaan kasvoille, keholle ja myös rasvaiselle iholle.

Vuorikristalli puhdistaa kehoa ja kirkastaa mieltä. Se tuo helpotusta iho-ongelmiin, allergisiin reaktioihin ja ihon kutinaan.



Kehon krooninen ylirasitus

voi johtua kuonasta, myrkyistä ja muista haitallisista aineista, joita saamme hengitetystä ilmasta, nautitusta vedestä, ravinnosta, kemikaaleista, epäterveellisistä ruokailutottumuksista, kuten esim. liiasta lihasta, huonoista rasvoista, happamasta ruoasta, fast foodista, sokerista, makeisista, alkoholista, kahvista ja tupakasta.

Myös liikunnan puute, päivittäinen kemian lääkkeiden käyttö, pitkäaikainen fyysinen tai psyykkinen stressi ja aineenvaihdunnassa syntyvät haitalliset jätteet rasittavat kehoamme.

Tyypillisiä merkkejä kehon ylirasituksesta ovat usein toistuvat vilustumistaudit ja tulehdukset, heikko vastustuskyky, allergiat, infektioherkkyys, runsas hikoilu, ruoansulatuskanavan ongelmat; ilmavaivat, ummetus, ripuli, ruokahalun puute, päänsärky, migreeni, väsymys, uupumus, energianpuute, mielen epätasapaino, tunteenpurkaukset ja unihäiriöt.



Solumineraali® Detox -kuurin rinnalle

voit saada tukea pienistä muutoksista arjessasi, kuten liikunta, terve ravinto, lepo, rentoutuminen, riittävä uni, sauna, kylmä-kuuma vesihoidot (suihku) aineenvaihdunnan vilkastuttamiseksi, hieronta ja kuivaharjaus, puhdistumista edistävät luonnonyrtit, suolen puhdistus; suolihuuhtelut, suoliston terve bakteerikanta; probiootit, myös laktoosi - Solumineraalit® ja AlpenMolke maitohera, raikkaan veden juonti - vitalisoitu vesi ja luonnollinen kehonhoito - Solumineraali® luonnonkosmetiikka.



Lisää buustia emäksisestä vedestä

Jos haluat suoda itsellesi puhtaan ja kemiasta vapaan juomaveden, saat oman ”lähdevetesi” suodattamalla veden Mini-ionisaattorilla, jolloin vedestä tulee oikeakierteinen, heksagonaalinen, vitalisoitu ja emäksinen kaikkine terveyttä ylläpitävine ja edistävine vaikutuksineen. Laitteen löydät kaupastamme tuoteryhmässä Vitalisoitu vesi. Sieltä voit myös lukea ja kopioida PDF infot sen käyttöönotosta, käytöstä ja positiivisista vaikutuksista.


Uudet Solumineraali® DETOX DUO tuotteet saat ainoastaan yhteistyö-terveystuotemyymälöistä, aktiivisesti toimivilta koulutetuilta terapeuteilta ja nettikaupastamme täältä!


Lue myös: https://solumineraali.com/blog/uutta-solumineraali-detox-duo

Kevyesti kevättä & valoa kohti!