Vitalisoitu, ionisoitu vesi - terveydeksi!

 
puhdas vitalisoitu vesi 2019.jpg

H2gO® Mini-ionisaattorilla suodatettu vitalisoitu, ionisoitu, emäksinen puhdas vesi on lahja kehollesi & soluillesi!
Se on kuin raikas vuoristopuron vesi tai kuin luonnon “ihmeitä tekevä” oikeakierteinen lähdevesi.

Vesi maapallolla & kehossa

Maapallon pinta-alasta on 75% vettä ja siitä juomakelpoista vain 2%!
Ihmisen keho on pääosin vettä; aikuisella 60-70%, vastasyntyneellä jopa 80% ja vanhuksella vain 40%. Kaksi kolmasosaa vedestä on solujemme sisässä.
Keho ja sisäelimet tarvitsevat vettä, joka on kemiallisesti ja biologisesti puhdasta, sisältää kehomme tarvitsemia mineraaleja, on klusteriltaan mahdollisimman pienimolekyylistä päästäkseen myös solukalvon läpi solun sisään, sisältää runsaasti happimolekyylejä ja on pH-arvoltaan kevyesti emäksistä.

Hapan keho

Happamassa kehossa bakteerit, virukset ja muut sairaudenaiheuttajat pesiytyvät helpommin ja viihtyvät pidempään. Tulehdukset, „happamat sairaudet“ kuten kihti ja reuma sekä syöpä ovat happaman kehon ongelmia. Syöpäsoluissa ja niiden ympärillä kehon nesteet ovat happamia.

Emäksinen vesi

Emäksinen vesi auttaa kehoa ja sen soluja taistelussa sairauksia vastaan. Ionisoitu, vitalisoitu H2gO® -vesi on emäksinen, antioksidatiivinen, uudelleen järjestäytynyt, heksagonaalinen kuten soluneste, rikastettu hapella ja mineraaleilla ja mikro-klusterinsa (pienimolekyylinen) johdosta pääsee kehossa kaikkialle - myös solujen sisään.


H2gO® Mini-ionisaattori

H2gO® Mini-ionisaattorilla suodatetun veden klusteri muodostuu kuudesta vesimolekyylistä tähdeksi - kuin kaunis lumikide. Vitalisoitua vettä kutsutaan näin ollen heksagonaaliseksi vedeksi. Se on oikeakierteistä kuin luonnossa lähdevesi. Se on pienimolekyylisempää kuin normaali hanavesi, sitoo vapaita radikaaleja, vahvistaa immuunipuolustusta ja imeytyy optimaalisesti kehoon ja soluihin.


Homeitiöt

”Huono sisäilma voi aiheuttaa monenlaisia oireita. Vähemmän tiedetty ongelma on, että myös vesijärjestelmät homehtuvat. Vaikka THL on laittanut raportin verkkoon, siitä ei ole tiedotettu.” Putus oli tiedustellut, että miksi ei. ”Sain vastauksen, että ei siitä kannata tiedottaa, koska hometta ei saa pois.” (Työterveyshuollon ja ympäristölääketieteen professori Tuula Putus 2017)
H2gO® Mini-ionisaattorin patruunassa ylimpänä olevaan sedimentti- ja aktiivihiilifiltteriin jäävät kaikki orgaaniset aineet
< 0,5µ. Sieni-itiöt ovat orgaanisia > 1µ (murto-osa 1mm) ja hyvin todennäköisesti jäävät aktiivihiileen eli suodattuvat pois.  


Kemikaalit

Vesijohtovedestä kerrotaan löytyvän jopa yli 80 eri kemikaalia - ja niitä me juomme päivittäin!
H2gO® aktiivihiilifiltteriin jäävät kaikki orgaaniset aineet < 0,5µ. 


Antibiootit, hormonit & co

„Sydän-, mieliala-, epilepsia- ja särkylääkkeitä sekä antibiootteja löytyy suomalaisista vesistöistä ja myös juomavesistä.“ (Ravitsemusterapeutti Marja Ruuti)
H2gO® aktiivihiili kiinnittää itseensä eli suodattaa juomavedestä myös kemian lääkkeet; hormonit ja antibiootit ym.


Raskasmetallit

H2gO® aktiivihiili suodattaa juomavedestä lähes 100% myös raskasmetalleita, kuten alumiini, kadmium, lyijy, sinkki sekä myös muuta terveydelle haitallista, kuten kloori ja nitraatit.


Mikromuovi

“Mikromuovia päätyy ihmisen elimistöön pankkikortin verran viikossa. Keskivertoihmisen elimistöön voi päätyä jopa 1769 muovihiukkasta viikossa pelkästään juomaveden kautta, kertoo raportti.” (HS 06 2019)
Mikroromuovin koko vaihtelee 5mm ja 1mikrometrin (0,001mm) välillä. H2gO® aktiivihiilifiltteriin jäävät myös kokonsa puolesta suuremmat muut epäpuhtaudet.


Paha haju & maku

”Vanheneva vesijohtoverkosto on piilossa oleva ongelma, josta on vähitellen muodostumassa merkittävä terveysuhka. THL:n tilastojen mukaan viimeisen 20v ajalta löytyy useita kymmeniä tapauksia, joissa verkostovesi on saastunut vanhenevan verkoston takia. Viimeisten 5v aikana putkiston vanheneminen ja siitä aiheutunut veden likaantuminen ovat johtaneet myös tautiepidemioihin. Pahimmillaan yhdessä epidemiassa voi sairastua tuhansia ihmisiä.” (THL:n johtava tutkija Ilkka Miettinen)

Vitalisoidulla, ionisoidulla vedellä on tärkeä osuutensa hyvinvoinnille, vitaalisuudelle ja terveydelle.
H2go® suodattimen teho riittää normaalin päivittäiseen käyttöön kotitaloudessa ja matkoilla hanaveden suodatukseen (ei kaivo- tai lähdevesi). Suodatetun veden emäksisyydeksi tulee pH 8-10 riippuen hanaveden lähtöarvoista.


Huom!

Älä jätä suodatettua vettä seisomaan useaksi tunniksi avonaisena huoneenlämpöön. Emäksinen vesi imee itseensä ajan kanssa huoneilman epäpuhtauksia; myrkkyjä, bakteereita, viruksia, sieni-itiöitä ym. ja muuttuu niiden johdosta takaisin happamaksi! Suodatettu vesi säilyy erinomaisesti 48h suljetussa pullossa jääkaapissa. Korkealuokkainen vaihtoehto lasipullolle on särkymätön ja konepesun kestävä Tritan -pullo (ei sisällä A-bisphenolia), valmistettu Sveitsissä sairaalakäyttöön.

Lue kaikki faktat aiemmasta blogistani ja ota sieltä myös talteen PDF infot käyttöönotosta ja käytöstä.
H2gO® Mini-ionisaattorin, varapatruunat, Tritan -pullot ym. saat nopealla toimituksella Solumineraali® nettikaupasta.