nakuFinland™ MUUTOS

 

UUTUUS nakuFinland™ MUUTOS mukaan elämään, sen rytmeihin & muutokseen! 


nakuFinland™ MUUTOS luonnollista tukea vaihdevuosiin

kehon, ihon ja limakalvon sekä mielen muutoksiin solujen omilla rakennusaineilla. Solumineraalit® mukana vaikuttajina kehon & kauneuden päivittäiseen hoitoon. Ihastu ja ota omaksesi!

Ikääntyvän ihon muutoksiin, ennaltaehkäisyyn, hidastamiseen ja ”pieneen pintaremonttiin“, ikäpigmentit, maksaläiskät, vanhuusiän luomet, ryppyjen ennaltaehkäisy ja jo syntyneiden silotus, hyaluronin ja kehon oman kollageenin muodostusta tukemaan – 100% luonnon omin voimin!
Limakalvojen herkkyys, kuivuus, kirvely, kutina, haavaisuus, limakalvon uloimman kerroksen solujen rakennusaine. 

Kaikki ihotyypit, aamuin & illoin ja ikään katsomatta. Myös nuoren ihon pigmenttimuutoksiin mm. ehkäisypillereiden käytön ja raskauden aikana. Myös sinulle, jolla on taipumusta luomiin tai pisamiin.

MUUTOS tuotteet ovat korkealuokkaista, puhdasta luonnonkosmetiikkaa, jonka pH 5.5 on sama kuin terveen ihon. Tuotteet sopivat päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille. Tuotteet ovat ilman herkistäviä, allergisoivia aineita, kemiallisia hajusteita ja väriaineita, silikoneja, parabeenejä (säilöntäaineita), maaöljyperäisiä raaka-aineita, mikromuovia, nanopartikkeleita.
Huom! EI teollista sitruunahappoa, citric acid, josta homeille herkistyneet saavat usein kiusallisia allergisia oireita, kuten ihon ja päänahan kirvelyä, kutinaa ja punoitusta.
Tuotteidemme kevyen raikas sitruunainen tuoksu tulee luonnon eteerisestä öljystä.*


MUUTOS Rich face cream + hyaluron 50ml

Kaikki ihotyypit, aamuin & illoin. Kasvojen, kaulan & dekolteen elastisuus, kimmoisuus, ihon oman kollageenin muodostus, ihon kosteustasapaino, (pinta)kuivuus, luomet, pisamat, ikäpigmentit, maksaläiskät, ryppyjen ennaltaehkäisy ja jo syntyneiden silotus, volyymin lisäys hyaluronin ansiosta.
Voide ravitsee, elävöittää, virkistää herkkää ja vaativaa ihoa, ja on hyvin imeytyvä.


MUUTOS Body lotion 200ml

Kaikki ihotyypit, aamuin & illoin. Kehon elastisuus, kimmoisuus, kehon oman kollageenin muodostus, luomet, pisamat, ikäpigmentit, maksaläiskät, kuivuus, rypyt. Bodylotion on helposti levitettävä, hyvin imeytyvä eikä tahraa.


MUUTOS Intimate cream 50ml

Kaikki ihotyypit, aamuin & illoin tai tarvittaessa useammin. Hellävarainen intiimivoide; limakalvon herkkyys, kuivuus, kirvely, kutina, haavaisuus ja vahvistaminen; limakalvon uloimman kerroksen tärkeimmät rakennusaineet solutasolla.


Litsea cubeba*

raikas kevyesti sitruunainen tuoksu saadaan luonnosta, laakeripuiden sukuun kuuluvan pensaan lehdistä puristetusta öljystä, jolla on antibakteerinen, antiseptinen, antimykoottinen, antiviraali ja tulehdusta hillitsevä vaikutus. Se taistelee bakteereita, viruksia ja sieniä vastaan; mm. Aspergillus -homesieni. Se tehostaa ihon aineenvaihduntaa, vähentää hienmuodostusta, vahvistaa sidekudosta, kiinteyttää, virkistää, elävöittää ja kirkastaa ihoa. Luonnon eteerinen öljy laimennettuna sopii sekä kuivalle että rasvaiselle iholle; niin aknen, näppyjen kuin myös atopian ja ekseeman hoitoon.

Handmade Itävallan Alppimaisemissa.


Tulossa lisää nakuFinland™ MUUTOS infotekstejä – stay tuned!