Dr. Rimkus® bioidenttinen hormonihoito 3

 

Suomalaisillakin on nyt mahdollisuus Dr. Rimkus®-metodin mukaiseen räätälöityyn bioidenttiseen hormonihoitoon siihen erikoistuneen lääkärin vastaanotolla Saksassa. Tässä sinulle infoa hoitomatkasta ja siihen valmistautumisesta. Kuvassa maisemat lääkärin vastaanotolta Saksan Alpeille.


Yksilöllinen hoito Dr. Rimkus®-metodilla

Lääkärin vastaanotolle tarjoutuu nyt mahdollisuus bioidenttiseen hormonihoitoon tammikuusta 2023 alkaen. Tarvitset vain yhden käynnin vastaanotolla Saksassa sinulle räätälöidyn hoidon aloittamiseksi. Hoitosi toteutuu jatkossa henkilökohtaisesti Suomesta käsin. Hoitomatkoja tullaan tarjoamaan kuukausittain.

Matkalle optimaalinen toteutus on sunnuntaina aamu- (tai ilta-) lento Helsinki - Zürich. Lentokentältä juna Zürich - Bregenz. Hotelli ****S, pieni perhehotelli Bregenzin keskustassa rauhallisella kävelykadulla.
Maanantaina ja tiistaina taksikuljetukset n. 20km Saksan puolelle lääkärin vastaanotolle.
Keskiviikkona aamu- tai iltalento Zrh - Hki.
Matkan voit halutessasi pidentää yksilöllisesti. Lennot ja junat tulee jokaisen ostaa itse.
Kaikki varaukset ja käytännön järjestelyt (hotelli, ravintola, taksit, lääkäri) hoidan täällä perillä kotikaupungissani.

Lääkärille tarvitset Suomesta gynekologin (naiset) tai urologin (miehet) tutkimuksen, joka voi olla max. 6kk vanha. Diagnoosi voi olla joko latinaksi, englanniksi tai saksaksi.
Tarvitset mukaasi myös lääkärin lausunnon terveydentilastasi; sairaudet, leikkaukset, lääkitys etc.
Hoitomatkalle tulijana saat minulta hyvissä ajoin lääkärin kyselylomakkeen suomeksi käännettynä. Vastauksesi voit kirjoittaa myös suomeksi. Toimin tarvittaessa tulkkina lääkärin vastaanotolla ja käännän myös vastauksesi suomesta saksaksi.

Lääkärin vastaanotto Saksassa on kahtena päivänä. Maanantai-aamuna otetaan verikoe (paasto 12h). Tiistaina iltapäivällä ovat verikokeen tulokset lääkärillä. Silloin jokaisella on lääkärille henkilökohtainen n. 1h ajanvaraus, jolloin hän tutkii fyysisen terveydentilasi, haastattelee kyselylomakkeen vastausten pohjalta, käy kanssasi läpi veren hormonipitoisuudet ja muut tutkitut arvot, joiden ja subjektiivisten oireittesi pohjalta hän kirjoittaa 1. reseptin 3kk hoitoon ja antaa yksilölliset hoito-ohjeet.

Lääkäri lähettää reseptin Dr. Rimkus®-lisenssillä varustettuun apteekkiin Saksassa. Siellä Dr. Rimkus®-kapselit valmistetaan käsin yksilöllisesti henkilökohtaisten veriarvojen ja saamasi reseptin mukaisesti. Apteekki postittaa 3kk hoitopaketin sinulle Suomeen. Kapseleiden valmistukseen ja postinkulkuun Saksasta Suomeen menee noin 2 viikkoa.

Ensimmäisen hoitovuoden aikana seurataan hormoniarvojen kehitystä ottamalla verikoe Suomessa noin 2,5kk välein. Saat lääkäriltä tarkat ohjeet ja vastaanotolta materiaalit mukaasi. Ensimmäisen hoitovuoden tuloksena henkilökohtainen hormonien ihannetaso, kapseleiden vahvuus ja lopullinen yksilöllinen resepti on saatu sinulle määritellyksi.
Jatkossa on tarpeellista seurata hormoniarvojen tasoa kerran vuodessa Suomessa otetusta verinäytteestä, joka tutkitaan lääkärin käyttämässä laboratoriossa Saksassa.


Mihin Dr. Rimkus®-metodi vaikuttaa positiivisesti?

Dr. Rimkus® bioidenttisillä hormoneilla saadaan täysin yksilöllinen hoito kuhunkin kehon hormonaaliseen epätasapainoon ja siitä syntyneeseen häiriötilaan; esim. nuoren tytön epäsäännöllinen kuukautiskierto, kuukautiskivut, akne, hedelmättömyys/lapsettomuus; naiset & miehet, kohdun ja munasarjojen kasvaimet, PCOS, PMS-oireet, migreeni, vaihdevuosioireet, prostata-ongelmat, sydänoireet, energittömyys, voimattomuus, masennus, uupumus, unettomuus, painonnousu jne…


Hyvällä lapsella on monta nimeä. Dr. Rimkus®-metodi on luontoidenttinen, bioidenttinen, humanidenttinen eli ihmiselle identtinen. Sana kuvaa parhaiten sitä tosiasiaa, että villijamssin juuren vaikuttavasta aineesta diosgeniinista saadun mikrokristallisoidun progesteronin ja estrogeenin molekyylirakenteet ovat 100% identtiset ihmiskehon oman luonnollisen progesteronin ja estrogeenin kanssa.


Lue lisää:
Dr. Rimkus® bioidenttinen hormonihoito 2
Dr. Rimkus® bioidenttinen hormonihoito 1


Dr. Rimkus®-metodilla hoitavan lääkärin ensimmäiset vastaanottoajat Saksassa ovat
(16.-17.01./paikat jo varatut) ja 23.-24.01.2023. Uusia vastaanottoaikoja tulee jatkossa tarjontaan.
Voimme kullakin matkalla tarjota vain kolmelle henkilölle mahdollisuuden kahteen lääkärin vastaanottoaikaan.


Pyynnöstä saat minulta tarkempaa infoa koskien Dr. Rimkus®-metodin hoitomatkoja Saksaan, niiden toteutusta, sisältöä ja kokonaiskustannuksia. Ota yhteyttä! a.aarnio@solumineraali.com tai kotisivuni yhteydenottolomakkeella.