AlpenMolke™ - heinämaidon hera Alpeilta

 
alpenmolke-background-1920.jpg

Itävallan Alppimaisemista tulee myös AlpenMolke™. Se on vapaiden, onnellisten ja vain heinää syövien Alppilehmien heinämaidon heraa luonnollisesti kuivattuna - mitään poistamatta, mitään lisäämättä, mitään muuntelematta, alkuperäisessä muodossaan niin kuin luonto sen meille antaa.

Mikä on AlpenMolke™?

AlpenMolken™ sisältämät aminohapot, entsyymit, mineraalit, oikeakierteinen maitohappo, omega-3, proteiinit, vitamiinit etc. ylläpitävät terveyttämme ja ovat kehollemme helposti hyödynnettävässä muodossa.

Wellness-, fitness-, voima- ja kestävyyslajien harrastajat saavat AlpenMolke™ -juomasta nopeasti lisää energiaa urheilusuorituksiin ja tukea palautumiseen. AlpenMolken™ korkealuokkainen heraproteiini tukee myös lihasten muodostusta ilman rasvaa.

IMG_9830.JPG

AlpenMolke™ toimii vähäkalorisena ja lähes rasvattomana dieettijuomana, josta keho saa samanaikaisesti runsain mitoin tarvitsemiaan mineraaleja, proteiineja ja vitamiineja ym. AlpenMolke™ vauhdittaa nesteenpoistoa ja on siten avuksi turvotuksen, nestekeräytymien ja kohonneen verenpaineen hallinnassa. Suolistobakteerit hyödyntävät AlpenMolken™ sisältämän maitosokerin ja muuntavat sen suurelta osin oikeakierteiseksi maitohapoksi.

AlpenMolke™ on luonnon oma detoxoija. Maitohappo edistää suoliston hyvän bakteerikannan kasvua ja suoliston miljöön terveyttä, edistää ruoansulatusta, vauhdittaa kuonanpoistoa ja vähentää mätänemisprosesseja suolessa. Ylimääräinen neste, rasva ja kuona poistuvat kehosta lempeästi ja kehoon palautuu terve tasapaino - luonnollisesti. Terve suolisto vahvistaa kehon immuunipuolustusta ja tuottaa myös aivotoiminnalle tarpeellisia raaka-aineita pitäen yllä aivojen vireyttä.

Lue lisää uudelta AlpenMolke™ kotisivultani ja tutustu makeisiin ja suolaisiin AlpenMolke™ vaihtoehtoihin uudessa kuluttajille avatussa Solumineraali® -nettikaupassamme!