Solumineraali® Kauppiaskoulutus

 

 
solumineraali-solumineraalit-koulutus-kurssi-01.jpg

Intensiivi-kurssipäivä la 21.09.2019

Intensiivikurssipäivän sisältö on suunniteltu kauppiaille, myymälähenkilökunnalle ja jälleenmyyjille tehokkaan myyntityön pohjaksi ja asiakkaiden asiantuntevaan opastamiseen ja tukemiseen Solumineraalien® käytössä oireiden pohjalta, kaiken akuutin ja kroonisen hoidoksi sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Kurssilla tutustutaan Dr. Schüssleriin ja Solumineraalien® syntyyn sekä niiden eroihin verrattuina homeopatiaan ja vastaaviin ravintolisiin. Saat vinkkejä niiden käyttöön ravintolisien ja kaupan muun valikoiman rinnalle.

Kurssilla opiskellaan Solumineraalien® 1-12 ominaisuudet, niiden käyttö- ja vaikutusalueet valaisevin käytännön esimerkein ja kokemuksin. Opit kunkin "numeron" solutason puutostilojen tyypillisimmät oireet ja saat käyttösuosituksia niiden hoitoon niin sisäisesti jauheilla ja tableteilla kuin ulkoisesti voiteilla ja muilla hoitotuotteilla. Saat ohjeita ja vinkkejä niin terveyden kuin kauneudenkin hoitoon, koko perheelle - vauvasta vaariin!

Intensiivipäivän aikana tutustumme sekä käsinhierrettyihin Solumineraali® tabletteihin ja jauheisiin että niitä sisältäviin luonnonkosmetiikkavoiteisiin ja muihin hoitotuotteisiin niin teoriassa kuin käytännössäkin.

 

Voit ilmoittautua ja tilata kurssipäivän PDF infon minulta sähköpostitse.