Itsehoitokurssi

 

 
solumineraali-solumineraalit-koulutus-kurssi-05.jpg

Intensiivi-kurssipäivä la 21.09.2019

Käytännönläheisessä opetuksessa yhden päivän kurssilla opit 145 vuotta vanhoista Solumineraaleista® pähkinänkuoressa kaiken tarpeellisen ja olennaisen hoitaaksesi itseäsi ja perhettäsi puhtaalla, luonnollisella ja niin toimivalla tavalla - ilman sivuvaikutuksia! Opit käyttämään sekä sisäisesti Solumineraaleja® tabletteina ja jauheina että ulkoisesti kivennäisainehierteitä sisältäviä voiteita ja muita hoitotuotteita oireiden mukaan. Saat runsaasti käytännön neuvoja ja esimerkkejä. Useissa tapauksissa niistä tulee olemaan apua ja ne tuovat helpotusta eri tilanteissa.

Solumineraalit® Dr. Schüsslerin mukaan tukevat ja ylläpitävät kehon omia luonnollisia toimintoja. Pienet häiriöt ja akuutit poikkeukset terveydentilassa eivät aina ja heti vaadi lääkärin apua tai lääkehoitoa. Usein jo elimistön paranemisen myötä,
joka syntyy, kun solun mineraalivarastot ovat kunnossa, erilaiset oireet ja tuntemukset vähenevät ja helpottuvat.

Pääset kokeilemaan Solumineraaleja® kurssin aikana käytännössä. Opit perusasiat, joiden avulla on helppoa löytää jatkossakin eri tilanteissa itsellesi ja läheisillesi sopivat Solumineraalit®, esim. kirjani ”Solumineraalit®” aakkosellisesta hakemistosta, joka pitää sisällään n. 1700 hoitosuositusta tai itsehoitoon kirjoittamastani opaskirjasesta.

Antlitz-analyysiä™ ei opeteta itsehoitokurssilla.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautumisesi voit tehdä minulle sähköpostitse tai kotisivuni yhteydenottolomakkeella. Saat minulta kurssin infon PDF.