Vahvista vastustuskykyäsi!

 
shutterstock_131612156-1000x665.jpg

Syksy saapuu värikkäästi - tänne Alpeillekin. Nyt on hyvä hetki alkaa valmistautua viileneviin päiviin ja tulevaan kylmään vuodenaikaan. Saat tässä hoitovinkkini, kuinka syksyn mittaan voit selvitä kaikista ”pöpöhyökkäyksistä” voittajana Solumineraalien® avulla - luonnollisesti!

 

Mistä Solumineraaleista® saan apua?


Solumineraali® 3 - rautafosfaatti

Suojaa vilustumissairauksilta, vähentää ja estää palelemista, elvyttää, piristää, virkistää, tuo lisää energiaa ja elämäniloa.

Solumineraali® 3 vahvistaa ja vitalisoi elimistöä, kun vastustuskyky horjuu. Voit käyttää sitä ennaltaehkäisevästi flunssa-aallon lähestyessä tartunnan välttämiseksi ja infektioherkkyyden vähentämiseksi eli vastustuskykysi vahvistamiseksi.

Rautafosfaatti tuo apua kaikkiin tulehduksiin ja kuumeeseen 38,5° asti. Se ei poista kuumetta, vaan vahvistaa kehoasi taistelemaan sairauden aiheuttajia vastaan. Se tuo helpotusta myös lihaskipuihin kuumeen yhteydessä.

Rautafosfaatti on Solumineraalien® ensiapuaine, myös vilustumissairauksien ensioireisiin. Flunssan akuutissa vaiheessa voit nauttia jopa useamman kerran päivittäin 10 tablettia liuotettuina kiehautettuun veteen; pieninä kulauksina ja niitä hetken suussa pitäen, kunnes oireet helpottavat tai katoavat.


Solumineraali® 4 - kaliumkloridi

Tuo helpotusta vilustumissairauden 2. vaiheeseen, kun limaa alkaa erittyä, se on sitkeää ja huonosti irtoavaa ja aiheuttaa esim. tukkonuhan. Pienen vauvan tukkonuhaa voit hoitaa voidellen nenän ja sieraimet Kalyana nro 4 voiteella.

Kaliumkloridi on limakalvojen ulommaisen kerroksen tärkein rakennusaine ja on välttämätön imurauhasten ja kaikkien sisäeritysrauhasten (etenkin munuaisten) toimintaa tukemaan.

Solumineraali® 4 puhdistaa verta kuonasta, myrkyistä ja kemian lääkkeistä. Puhdistunut veri on juoksevampaa. Otathan sen huomioon, jos käytät verenohennuslääkettä.

Solumineraalit® 3 ja 4 ovat tehokas apu lapsella kurkun, välikorvan ja nielurisatulehdukseen. Samoilla ”numeroilla” voit hoitaa sekä akuuttia että kroonista poskiontelotulehdusta.


Solumineraali® 6 - kaliumsulfaatti

Tuo apua vilustumissairauden 3. vaiheessa, jolloin eritteet ovat keltaisen limaisia. Se vahvistaa hengitysteiden limakalvoja, ihon suojamekanismia ja ennaltaehkäisee saman vaivan puhkeamista uudelleen.

Kaliumsulfaatti rauhoittaa kovaa, kaikuvaa tai iltaisin pahenevaa yskää.

Solumineraali® 6 voit ottaa käyttöön, jos on kyse kroonisesta, uusiutuvasta vaivasta, esim. lapsella välikorvan tai nielurisatulehdus ja uusiutuva poskiontelotulehdus.

Solumineraalien® 3, 4, 6 yhdistelmä tuo helpotusta hengitysvaikeuksiin ja astman oireisiin ja on hyvä myös keuhkoputkentulehduksen ja keuhkokuumeen tukihoidoksi.

 

Käyttöohjeet

Käsinhierrettyjen Solumineraalien® päiväsuositus on aikuisille ja yli 12-vuotiaille 5tbl kutakin numeroa päivittäin joko yksitellen imeskellen tai aamuin-(päivin)-illoin 1/2-1dl kiehautettuun veteen sekoitettuina. Kuuma drinkki nautitaan pienin kulauksin, niitä ensin suussa 15-30sek pitäen. Koululaisille 6-12-vuotiaille puolet aikuisten annostuksesta. Alle 6-vuotiaille lapsille neljännes aikuisten annostuksesta. Alle vuoden ikäiselle vauvalle 1tbl päivittäin.

Kysy Solumineraaleja® ja yksilöllisiä käyttöohjeita lähimmältä koulutukseni saaneelta aktiiviselta ammattilaiselta, TerveysTieto- tai Luontaistuntijat -terveystuotekauppiaaltasi!  Löydät osan heistä kotisivuni ammattilaisten listalta.

Lisää suosituksia (n. 1700) itsehoitoon löydät kirjani Solumineraalit® aakkosellisesta oireluettelosta. Kirjani myyntipaikat löydät myös kotisivultani.

Värikästä & tervettä syksyä! 🍂