Laktoosi-intoleranssi & Solumineraalit®

 
Solumineraalit_laktoosi-intoleranssi.jpg

Laktoosi-intoleranssissa ihmisen ohutsuoli ei kykene pilkkomaan maidon sisältämää laktoosia. Suomessa noin 20% väestöstä kärsii laktoosi-intoleranssista.

Laktoosi

Maitosokeri, laktoosi, maidon hiilihydraatti jää juuston valmistuksessa lähes kokonaan maitoheraan. Maitosokeri edistää suoliston hyvän bakteerikannan kasvua. Suolistobakteerit käyttävät maitosokerin ravinnokseen ja muuntavat sen oikeakierteiseksi maitohapoksi, tarvitsevat sen kasvuunsa ja saavat sen avulla aikaan optimaalisen ja terveen miljöön suolistossa. Se puolestaan aktivoi ruoansulatusta, tuo apua ummetukseen ja vähentää mätänemisprosesseja suolessa. Suoliston terveydellä on suora vaikutuksensa kehomme vastustuskykyyn ja esim. allergioihin.

Testeissä on todettu, että useimmilla 10g maitosokeria päivässä ei aiheuta oireita ja vasta 20g aiheuttaa oireita. Yksi Solumineraali® -tabletti sisältää 250mg eli 0,25g maitosokeria. Päiväsuositus 5tbl on 1,25g ja suosituksessa 3-5 eri "numeroa" on maitosokeria yht. 3,75g-6,25g eli reippaasti alle tuon "oireettoman 10g maitosokeria päivässä".

Oireita

• ilmavaivat
• koliikkikivut mahan ja suoliston alueella
• krampit mahan ja suoliston alueella
• närästys
• pahoinvointi
• puuromainen uloste
• ripuli
• röyhtäily
• turvonnut ja „lihonut“ olo
• täysinäisyyden tunne

Laktoosi-intoleranssista kärsivät henkilöt voivat yleensä käyttää Solumineraaleja®. Monet eivät saa niistä minkäänlaisia oireita. On myös hyvä pitää mielessä se, että laktoosiongelma Suomessa voi olla pitkälti "kotitekoinen" ja maakohtainen. Solumineraali® -tablettiemme maito saadaan ulkona laiduntavien lehmien maidosta Saksasta.

Solumineraalit®

Herkkävatsainen voi kokeilla sitä, että pitää Solumineraali® -vettä suussa tai antaa tabletin hitaasti sulaa ja liueta suussa ja lopuksi sylkäisee sen pois. Tämä lyhyt aika riittää Solumineraaleille® päästä suun limakalvon kautta verenkiertoon ja sitä kautta solun sisään. Laktoosi-intoleranssista kärsivä henkilö voi myös totutella Solumineraaleihin® ottamalla kutakin numeroa aluksi vain 1-2 tabl. päivässä ja hiljalleen nostamalla päivittäistä kpl-määrää.

Maitosokeri ei aiheuta ripulia, vaan vain pehmeämmän ulosteen. Ripulin sanotaan aiheutuvan siitä, että ihmisen organismi reagoi voimakkaammin päästäkseen eroon kuonasta ja kehoa rasittavista vieraista aineista. Oletettu laktoosi-intoleranssi voi jopa kadota muutaman viikon, kuukauden kuluessa, kunhan Solumineraalien® käytön myötä suoliston miljöö ja sen terve bakteerikanta ovat järjestäytyneet uudelleen.

Dr. Schüssler & biokemia

Dr. Schüsslerin alkuperäisen reseptin mukaan kivennäisaineet hierotaan perinteisesti maitosokeriin, jolloin mineraalimolekyylit hajoavat mahdollisimman pieniin yksiköihin. Tämän menetelmän ansiosta on kivennäisaineelle ylipäänsä mahdollista läpäistä soluseinämä.

Homeopatia

Markkinoilla "laktoosittomina" mainostetut samannimiset rakeet ja tipat ovat homeopaattisia valmisteita. Niiden vaikutus eroaa täysin biokemian solusuolojen/Solumineraalien® vaikutuksesta. Ne siis eivät ole biokemian Solumineraaleja®!