Antlitz-analyysi™ & ikioma resepti kasvoillasi

 
solumineraali-media1.jpg

Antlitz-analyysi™ - mikä se on & mitä se kertoo?

Antlitz-analyysin™ kehitti saksal. Dr. Hickethier lähes 100 v. sitten. Kasvojen ihon tutkimuksessa tulkitsemme 12 Solumineraalin® ja solujen sisällä olevien kivennäisaineiden puutostilojen pohjalta elämän aikana syntyneitä tunnusmerkkejä, joita ovat kasvojen eri kiillot, rasvaisuudet, rypyt, väritykset, ihonpinnan ja kasvojen muutokset. Kaikki variaatiot mukaan luettuina on tunnusmerkkejä laskettu löytyvän kaikkiaan 144!

 

Mineraalien puutostilat soluissa

1900-luvun alkupuolella Dr. Hickethier kertoi löytävänsä keskimäärin kahden Dr. Schüsslerin kivennäisaineyhdistelmän solutason puutostilan tunnusmerkit henkilöiden kasvoilta.

Kun 11 vuotta sitten aloitin Antlitz-analyysien™ tekemisen ja Solumineraali® -hoitosuositusten antamisen Suomessa, löysin keskimäärin 5-7 Solumineraalin® puutostiloista kertovat tunnusmerkit aikuisten asiakkaitteni kasvoilta.

Viimeisten viiden vuoden aikana olen havainnut Solumineraalien® nrot 1-12 - kalsium, kalium, magnesium, natrium, rauta, piihappo, fluoridi, fosfori, kloridi, rikki - puutostilojen  tunnusmerkkien voimakkaan lisääntymisen aikuisten kasvoilla, keskimäärin 10-11 Solumineraalin® puutostilaa 12:sta mahdollisesta vaihtoehdosta! Näiden lisäksi on usein havaittavissa myös Solumineraali® Plus, täydennysaineiden nrot 13-27 solutason puutostiloja mm. jodin, kalsium karbonaatin, kromin, kuparin, mangaanin, seleenin, sinkin etc. kohdalla.

Nyt myös koululääketieteen taholta on alettu nostaa esiin ongelmaa mineraalien puutoksista, köyhtyvästä ravinnostamme ja tämän päivän mineraali-syöpöistä ja -rosvoista. 

 

Optimaaliset puitteet tutkimukselle

Luotettavien tulosten saamiseksi solutason kivennäisaineiden puutostiloista ja niiden tulkintaan kasvoilla olevista tunnusmerkeistä tarvitaan
• koulutuksen käynyt ammattilainen, joka on saanut oppinsa "kädestä pitäen" häntä osaavammalta & kokeneemmalta
• luonnonvalo (talvella päivänvalo-työvalaisin)
• luonnontilassa olevat kasvot; ei pesua ennen analyysiä, meikkivoide, luomiväri, kajal ym. estävät omien väritysten tulkinnan

Antlitz-analyysiä™ ei voi tehdä
• tekstistä tunnusmerkkejä opetellen, arvaillen ja niitä subjektiivisesti tulkiten
• valokuvasta tulkiten
• itse peliä pelaten - tulokset ovat tulkinnanvaraisia ja osittain jopa virheellisiä

 

Tunnusmerkit kasvoilla

Antlitz-analyysissä™ havaittavat tunnusmerkit kehittyvät hitaasti elämän aikana tai nopeammin sairauden tai jatkuvan rasituksen, esim. aktiiviurheilun tai yksipuolisen ravinnon myötä. Myös vastasyntyneillä vauvoilla saattaa näkyä Solumineraalien® puutostilojen tunnusmerkkejä, jotka ovat syntyneet äidin omien solutason puutosten myötä. Äidin ja vauvan kasvoilla näkyvät silloin samat Solumineraalien® puutosten tunnusmerkit. Ne ovat havaittavissa aina ennen fyysisten tai psyykkisten oireiden puhkeamista. Tunnusmerkeistä voimme tulkita solujen sisällä olevien, kehollemme ja sen toimivuudelle elintärkeiden mineraalien puutostilat ja korjata niitä Solumineraalien® avulla, ennenkuin puutoksista johtuvat fyysiset tai psyykkiset oireet tai patologiset kudosmuutokset ovat edes syntyneet.

 

Solumineraali® hoitosuositus

Kasvoilla näkyvien tunnusmerkkien ja niiden vahvuuden pohjalta tehdään 3-5  Solumineraalin® käytöstä hoitosuositus, joka on aina räätälöity henkilön tarpeisiin, oireisiin, sairauteen, sen ennaltaehkäisyyn tai terveyden ylläpitoon. Solumineraalit® antavat impulssin solumuistille ja aktivoivat soluja hakemaan ja hyödyntämään vastaavia kivennäisaineita solun ulkopuolelta sekä vilkastuttavat solujen aineenvaihduntaa. Solumineraalien® sisältämät hierretyt kivennäisaineet ja niiden molekyylirakenteet pieniin osiin pilkottuina, pääsevät aina kokonaisuudessaan solukalvon läpi solun ravinnoksi ja sen varaston puutostiloja täydentämään. Yhdessä Solumineraali® -tabletissa on vain äärimmäisen pieni hippunen fyysistä kivennäisainetta, mutta sekin riittää saamaan aikaan ihmeitä pikkuriikkisen solun sisällä. Mitään ei mene hukkaan, mikään ei varastoidu kehossa väärään paikkaan, ylimääräistä ei ole, mikä tulisi kehon  eritystoiminnan kautta ulos, vaan kaikki se vähä tulee solun käyttöön ja solun tarpeeseen. Solun sisältä alkaa koko organismin tervehtyminen.

 

Solumineraali® hoidon pituus

Joidenkin Solumineraalien® solutason puutostiloista syntyneet tunnusmerkit katoavat päivissä, viikoissa tai kuukausissa Solumineraali® -hoidon aikana. Joitakin Solumineraaleista® tarvitsemme nauttia jopa vuoden tai kaksi ennenkuin tunnusmerkkien alueet kasvoilla pienenevät ja väritykset vaalenevat ja katoavat ja samanaikaisesti solutason puutostilat korjaantuvat ja solujen varastot täyttyvät.

Nopeimmat positiiviset vaikutukset voit tuntea minuuteissa tai tunneissa. Normaalisti useimmat tuntevat positiivisia muutoksia omassa olossaan ja oireissaan muutamien päivien tai viikkojen kuluessa. Hoitotuloksia ei kuitenkaan voi etukäteen luvata ja ennustaa. Solumineraalien® positiiviset vaikutukset riippuvat alkuasetelmasta hoidon käynnistyessä kuten henkilön iästä, oireiden vahvuudesta, kestosta, terveydentilassa olevan ongelma kroonisuudesta sekä henkilön herkkyydestä ja vastaanottavuudesta etc.

Solumineraalit® toimivat vauvoilla ja myös eläimillä, joten kyse ei ole uskosta asiaan.

 

Osaava ammattilainen lähelläsi

Koulutukseni saaneita ammattilaisia on ympäri Suomea n. 120 terapeuttia ja n. 35 terveyskauppaa, joissa on myös pitkän terapeuttikoulutukseni käyneitä kauppiaita. Maaliskuussa 2016 alkaneelta kurssilta valmistuvat uudet ammattilaiset tämän vuoden marraskuussa.

Itse käyn noin joka toinen kuukausi Suomessa ja pidän matkoillani vastaanottoani Helsingissä. Vain runsaan tunnin käynnillä saat mukaasi tiedon solutasollasi vallitsevista mineraalien puutostiloista, saat räätälöidyn Solumineraali® -hoitosuosituksen ja tarvitsemasi tuotteet mukaasi ja voit heti aloittaa turvallisen ja luonnollisen itsehoitosi.