SOLUMINERAALI®
 
solumineraali-solumineraali-tabletit-header.jpg
 

Solumineraalien® historia –
Suomessa 2005 lähtien

Solumineraalien® rantautuminen Suomeen
Olen tuonut Solumineraalit® Dr. Schüsslerin mukaan & Dr. Hickethierin kehittämän Antlitz-analyysin™ suomalaisten tietoisuuteen ja saataville. Aikaa ehti kulua 131 vuotta, ennenkuin ne rantautuivat Saksasta meren yli Suomeen!

2018
kotisivuni on uusittu - runsain mitoin tietoa selkeästi ja aiheet & asiat helposti löydettävissä. Ensihetkellä näet vain oleellisimman ja halutessasi pääset syvemmälle & laajemmalle.

Solumineraali® nrot 1-12  nyt myös puhdastakin puhtaampana jauheena; ainoa aito & alkuperäinen käsin hierretty jauhe maailmalla -"back to the origin 1874”!

Uusi ainutlaatuinen "Innovation meets tradition" Solumineraali® SunCare aurinkotuotesarja, puhtaasti luonnon omin voimin, ilman kemian suojakertoimia.

2017
lisää uutta ainutlaatuista "Innovation meets tradition", Solumineraali® BodyMassIndex -kehonhoitosarja ylihappamuuden, kuonan & nesteen poistoon, rasvanpolttoon ja selluliitin hoitoon.

2016
nettikauppani avasi ovensa kuluttajille ja Solumineraaleja® saa myös niiltä paikkakunnilta, joilla ei ole kouluttamaani terapeuttia tai yhteistyö-terveystuotekauppaa.

Uusi, ainutlaatuinen "Innovation meets tradition", Solumineraali® BeautyBooster -kauneudenhoitosarja, jossa kauneusmineraalien tehoparina on hyaluron - premieeri maailmalla!

2015
toin Suomen markkinoille uutuustuotteeni; maailman ainoat käsin hierretyt tabletit; Solumineraali® 1-12, Solumineraali® Plus 13-27 ja luonnonkosmetiikka voiteet 1-12 ja VoideMix a, b, c.

2014
avasin ammattilaisten nettikaupan, sähköisen tilausjärjestelmän, joka on tarkoitettu koulutukseni saaneille terapeuteille ja terveystuotekauppiaille. 

2013
toin Suomen markkinoille Solumineraali® -valmisteen omalla brändilläni.
Samana vuonna Solumineraalit® tulivat myös terveystuotekaupan valikoimiin.

2012
aloitin Solumineraali® -tuotteiden maahantuonnin & varastotoiminnan Suomessa.
Kirjastani ilmestyi uusittu laajennettu painos; 280 sivua ja n. 1700 hoitosuositusta.

2009
ryhdyin itsenäisesti tarjoamaan koulutustani, joka hyväksyttiin ammatilliseksi täydennyskoulutukseksi.
Kursseja on vuosittain kauppiaille, terapeuteille ja kuluttajille.

2008
rekisteröin sanan Solumineraali®.

2007
julkaisin tästä hoitomuodosta kirjoittamani ensimmäisen suomenkielisen kirjan ”Solumineraalit”.

2006
toin julkisuuteen Suomen sanastoon luomani uuden sanan "Solumineraali" kuvaamaan nimenomaan tämän hoitomuodon ainutkertaista solun sisäistä toimivuutta. Aiemmin käytössä olivat sanat solusuola, kudossuola, Schüsslersuola.

2005
ryhdyin toteuttamaan kauneus-, terveys- ja hyvinvointialan ammattilaisille rakentamaani vajaan vuoden mittaista koulutusta Suomessa.

 

"Kun solut voivat hyvin, koko keho voi hyvin!" 
annukka aarnio