Solumineraalit® kesän & loman jälkeen

 
IMG_1709.jpg

Onko sinulla kesäloman jälkeen käynnistysvaikeuksia? Tuntuuko sinusta paluu arkeen ja sen rytmiin raskaalta ja haasteellista? Voit myös jo ennalta valmistautua voimaan hyvin! Ole utelias ja tutustu tähän erilaiseen, puhtaaseen & luonnolliseen vaihtoehtoon!

Koulut, opiskelut ja työt alkavat... Saatat kokea alkukankeutta päivärytmin, jaksamisen, aivotyön ja lihastyön kanssa. Lisä energia olisi tarpeen normaaleista arjen rutiineista suoriutumiseen. Päivällä väsyttää ja illalla tai yöllä valvottaa... Solumineraaleista® voit saada virtaa & vauhtia sekä apua & tukea moneen pieneen ja isompaan terveysongelmaan. Kalenterin mukaan hiljalleen hiipivään syksyyn, terveyden ylläpitoon, voinnin kohentamiseen ja jaksamiseen on tässä sinulle vaihtoehtoja:

Solumineraali® 3 rautafosfaatti

• on biokemian ensiapu-aine kaikkeen akuuttiin ja tulehduksiin
• lisää energiaa ja jaksamista, nostaa suorituskykyä ja -tasoa
• vahvistaa vastustuskykyä
• rauta sitoo itseensä happimolekyylejä ja kuljettaa niitä kaikkialle kehossa; niin aivoihin kuin lihaksiin
• auttaa korjaamaan anemiaa, joka ilmenee väsymyksenä ja voimattomuutena
• on tärkeä aineenvaihdunnalle, lihassoluille ja valtimoverenkierrolle

Solumineraali® 5 kaliumfosfaatti

• on tärkein rakennusaine hermostolle ja psyykelle
• tukee ja vahvistaa aivojen toimintaa; muisti, keskittymis- ja oppimiskyky
• yhdessä nro 7 kanssa hermostoa vahvistava vaikutus
• tuo energiaa ja piristää; ei suositella enää klo 17 jälkeen
• vähentää stressiä ja masennuksen oireita

Solumineraali® 7 magnesiumfosfaatti

• on tärkeä lihaksille ja etenkin vegetatiiviselle hermostolle
• magnesiumin puute johtaa lihassolujen supistuksiin/krampit ja hermosolujen liikaan       ärsytykseen/väsymys
• biokemian ”rauhoittava aine” esim. uniongelmiin ja stressiin

Solumineraali® 8 natriumkloridi

• säätelee solun sisäistä ja ulkoista nestetasapainoa; solun sisäinen neste uusiutuu ja sen   myötä aktivoi solun jakautumiskykyä ja uusien solujen kehittymistä
• tärkeä aivonesteelle ja informaation kulkemiselle aivoissa
• tuo apua väsymykseen ja unisuuteen päiväsaikaan

"Energiakeinu" 2+5+7 kalsium-, kalium-, magnesiumfosfaatti

Solumineraalien® "energiakeinu" on erinomainen energian, perushyvänolon ja tasapainon tuoja. Siinä on yhdessä sekä piristävää että rauhoittavaa.

Nro 2 kalsiumfosfaatti on tärkeä rakennusaine kaikille soluille ja etenkin uusien punasolujen muodostukselle. Se tukee kaikkia paranemisprosesseja ja sitä suositellaan aina toipilasaikaan. Nroilla 2+7 yhdessä on hermostoa rauhoittava vaikutus.

Nro 5 kaliumfosfaatti on hermoston rakennusaine. Se tuo apua uupumukseen sekä psyyken ja lihasten ylirasitukseen. Sillä on positiivinen vaikutus mielialaan. Se lisää jaksamista ja siksi sitä kutsutaan "biokemian lesitiiniksi". Nroilla 5+7 yhdessä on hermostoa vahvistava vaikutus.

Nro 7 magnesiumfosfaatti on balsamia sekä sydämelle että hermoille ja sillä on vahvistava, rauhoittava ja rentouttava vaikutus. Se vähentää stressiä ja sen oireita. Se aktivoi kehon aineenvaihduntaa ja vaikuttaa positiivisesti monien entsyymien toimintaan.

Aikuisille ja yli 12-vuotiaille 4-5tbl kutakin numeroa päivittäin joko yksitellen imeskellen tai aamuin illoin kiehautettuun, kuumaan juomaan 100ml sekoitettuina. Kuuma drinkki nautitaan pienin kulauksin, niitä ensin suussa n. puoli minuuttia pitäen. Koululaisille 6-12-vuotiaille puolet aikuisten annostuksesta ja lapsille alle 6-vuotiaille neljännes aikuisten annostuksesta.
Täältä löydät ohjeet uusien Solumineraali® jauheiden käyttöön. Kustakin numerosta jauhetta aikuiselle reilu maustemitta (1-1,25ml/g) sekoitettuna vesipulloon, josta pitkin päivää nautit pieniä kulauksia.

Aidot & alkuperäiset Solumineraalit® ovat Suomessa ja maailmalla ainoat käsin hierretyt ja alkuperäisen Dr. Schüsslerin v. 1874 kehittämän metodin mukaan valmistetut - traditiota ja tietämystä kunnioittaen. Gluteeniton & tärkkelyksetön.

Lue tuotteista lisää kotisivultani ja informatiivisista blogiteksteistäni!

Tuotteet ovat saatavilla Solumineraali® -koulutukseni saaneilta, aktiivisesti Solumineraalien® ja tämän hoitomuodon kanssa työskenteleviltä terapeuteilta ja yksittäisistä, valikoiduista terveystuotekaupoista sekä suoraan Solumineraalit® nettikaupastani.

Ilman Solumineraalien® hierrettyjä kivennäisaineita, jotka ovat kehomme rakennusaineita, ei voi olla aineenvaihduntaa. Ilman aineenvaihduntaa ei voi olla elämää!